6037fi.jpg

Mama met verlof, een bloemlezing

3/07/2019
Mamabaas
Door Mamabaas

Het regent aan zee, uiteraard net in mijn week verlof! Wedden dat het volgende week 20 graden gaat worden? OK, tot dusver de ironie. We trekken terug naar het binnenland en ik neem de kids mee naar de nieuwe binnenspeeltuin in Aalst aka 'pretland'... Voel je hem al komen?

De.hel.op.aarde.bestaat! Het heet een indoor speeltuin... Last van galm en lawaai is er volgens mij een maatstaf dat kids een bepaald gegil of geroep totaal niet horen, maar een volwassen mens des te meer #goingmental1.

Soit, we betalen en ik sta verstomd dat ook deze mama 3,5€ moet leggen als inkom... Mmm oké,  mocht ik vandaag ambities hebben om Georgette of the jungle te spelen, goed. Maar.vandaag.echt.niet.

We zoeken een tafel in deze klinische koude ruimte, en de kids zijn weg. Oohhh mama time. But no... No wifi!!! We zijn bijna 2020, ik.wil.wifi.voor.mijn.3,5€!!! #goingmental2.

Ik krijg dorst en de kids staan aan ons afspreekpunt, uiteraard - marketingwise fantastisch gepositioneerd in de ruimte - willen ze een 'slush puppie' IN Blauw... #sugarrushahead...

Mama needs alcohol! Ik bestel een wit wijntje aan de democratische prijs van 1,5€ en denk al aan de koppijn die gaat volgen straks of deze nacht want op 1 been kan je niet staan. Een vriendelijke jongeman giet het glas tot het boordje vol en er verschijnt warempel een lichte glimlach op mijn gezicht.

We gaan ons terug zetten en de kids zijn piep. Ondertussen stuur ik wat berichtjes door naar mijn vriendinnen en zie zon, zee en strand. Ok. Ik kon ook deze week achter mijn pc zitten dus zo slecht heb ik het niet.

Ohoh, my battery is low. Tijd voor een tweede drankje. Kids flink, dus mogen ze iets lekkers (en mama ook). Uiteraard kiezen ze de grootste 'plakkerij' die er bestaat... Suiker... #sugarrush2 and off they go. Mama's glas wordt tot aan de nok gevuld na 'de wenkbrauw' van deze mama.

Ik krijg kou dus doe mijn jas aan, aarzelend al aan het uitkijken naar 17u. Dan kunnen we naar huis, mogen ze van mij robloxen of op de switch spelen. Hoe vreemd toch...

Oh wat wou ik dat het zonnetje scheen, dan gingen we naar het park, konden ze daar eendjes voeren en zich vuil maken. Alors... Moraal... Kids going crazy, mama going mental! ;-)

 

Veerle

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes