5868fi.jpg

Stockverkoop hippe (web)winkels op ‘De Bonte Fabriek verkoopt uit’

11/04/2019
Mamabaas
Door Mamabaas

De Bonte Fabriek in Sint-Niklaas is ondertussen een gevestigde waarde in het Waasland en daarbuiten. Tijdens De Bonte Fabriek kan je telkens een heel weekend lang de leukste spulletjes van hippe (web)winkels ontdekken. Kleding en accessoires, decoratie, speelgoed, cadeautjes of handgemaakte spulletjes: je vindt het er allemaal. En binnenkort vindt er een heuse stocksale plaats van De Bonte Fabriek. Dat wordt ongetwijfeld de moeite!

De Bonte Fabriek

Stip 4 en 5 mei alvast aan in je agenda, want dan is er ‘De Bonte Fabriek verkoopt uit’ in Sint-Niklaas! Tijdens deze 14de editie van De Bonte Fabriek is er een stocksale waar je spulletjes van hippe (web)winkels met mooie kortingen vindt. Er is een ruim aanbod met een mix van fashion, lifestyle, interieur, kinderkleertjes en speelgoed.

En wij zijn blij te kunnen aankondigen dat ook Mama Baas Shopt van de partij zal zijn, met leuke spulletjes aan kleine prijsjes. Beslist de moeite waard!

Gezellig winkelen met wat sfeermuziek, en dan nadien iets eten of drinken in de bar, dat klinkt niet slecht. De toegang is trouwens gratis.

De Bonte Fabriek

Deze ‘uitverkoop’ betekent meteen ook de laatste editie van De Bonte Fabriek in de gekende vorm. Achter het concept schuilt er sinds dit jaar een nieuw duo: Evelyne, eigenares van kinderconceptstore Welp in Sint-Niklaas, en Tine, mede-eigenaar van het online platform Lijstjestijd. Zij voelden dat het tijd werd voor iets nieuws, en zijn volop bezig met de uitwerking van een nieuw concept. Wat dat precies zal inhouden, zal in het najaar duidelijk worden…

Meer info over De Bonte Fabriek verkoopt uit vind je hier

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes