4656fi.jpg

Moederdag: verras je mama met prachtige fotocadeaus van de kleinkinderen!

25/04/2017

Yes, het is bijna zover, nog eventjes (zondag 14 mei) en we worden weer (hopelijk, ahum, hihi) duchtig in de bloemetjes gezet. Maar we mogen natuurlijk onze eigen mama’s niet vergeten… Zeg het met een bloemetje of… met een mooie foto? Dit zijn drie leuke foto-ideeën!

fotoboek albelli

1. Een mooi fotoboek vol omaliefde

We weten het allemaal: die kleinkinderen zijn oma’s schatjes! Wat is er leuker dan eens te kunnen bladeren in een fotoboek van haar kleine hartendiefjes? Haal al je mamatrots naar boven en kies de mooiste foto’s van je kind(eren). 

canvas albelli twee meisjes

2. Wanddecoratie

Dit is ongetwijfeld ook een winner: een mooie foto(s) aan de muur van oma’s kleinkinderen. Bij albelli kun je kiezen tussen verschillende materialen waarop je de foto afdrukt:

  • klassiek is een foto op canvas;
  • voor een wat stoerder resultaat kun je een foto op aluminium afdrukken;
  • op forex als het strak en trendy mag zijn (bovendien komt de foto erg helder en intens over);
  • op plexiglas als je graag echt een heel erg fijn en intens resultaat hebt;
  • op hout als je de foto graag een rustiek en natuurlijk effect wilt geven.

Ik koos voor een mooie foto van mijn twee kastaars op canvas. Dat paste het beste in het interieur van het huis van mijn ouders en zal ongetwijfeld oma’s hart stelen.

3. Een vrolijke koffiemok

Deze is mijn surprisecadeautje! Bij albelli kun je ook een foto op een koffiemok afprinten, waardoor oma al van ’s morgens vroeg, bij haar eerste koffie (of thee natuurlijk) al de blije gezichtjes van haar spruitjes ziet. Kijk onderaan naar het filmpje voor het eindresultaat!

Ik moet toegeven: ik twijfel nog een beetje om ze cadeau te doen, want ik vind ze zelf supergeslaagd… En als oma niet veel koffie of thee drinkt is zo’n mok ook een ideale oplossing om bijvoorbeeld pennen en stiften in te verzamelen.

koffiemok

Meer info over fotoboek maken en mokken bedrukken

Hint aan de papa’s: wij zouden dit bovenstaande ook wel, ahum, leuk vinden hoor! En euh nee, wij zijn jullie mama’s niet, maar euh, wel dus de mama’s van jullie kindjes, ha ja! ;-)

Meer info vind over fotoboeken maken en mokken bedrukken.