5514fi.jpg

Multifunctioneel én duurzaam: de Wobbel (perfect om je kids te entertainen tijdens de herfstvakantie!)

16/10/2018
Mamabaas
Door Mamabaas

Ken je de Wobbel al? Een Wobbel is een soort houten ‘balanceerbord’ waarmee je kindje op verschillendere manieren en op verschillende leeftijden kan spelen. Duurzaam speelgoed dat jarenlang meegaat: we like it!

Met de Wobbel kan je echte alle richtingen uit. Binnen of buiten, om te sporten, te chillen of creatief te spelen, voor peuters, oudere kinderen of gewoon voor jezelf: de Wobbel biedt voor elk wat wils.

Wobbel

Zo kan je met de Wobbel bepaalde spiergroepen trainen en versterken. Of je kan kracht en balans stimuleren, en op een speelse maar doeltreffende manier het lichaamsbewustzijn en het evenwicht ondersteunen. Of misschien wil je kind de Wobbel liever gebruiken om erop te spelen met zijn autootjes? Of vindt hij het een prima plekje om knusjes een boekje te lezen? Alles kan, en alles mag!

Wobbel

De Wobbel werkt meestal als een magneet op kinderen: zodra ze het bord in het vizier krijgen, beginnen ze meteen te experimenteren. Wiebelen, schommelen, kruipen en klauteren: al snel ontdekken ze de ontelbare mogelijkheden van het speelgoed.

wobbel

Wat de Wobbel extra leuk maakt, is dat het duurzaam speelgoed is. Het is gemaakt van duurzaam beukenhout, en het gaat jarenlang mee. Bovendien past het speelgoed in elk interieur, wat – laat ons eerlijk zijn – toch een verademing is in vergelijking met veel ander speelgoed ;-).

Als kers op de taart geven wij momenteel ook nog eens een mooie korting op onze webshop. Het dus hét ideale moment om er eentje in huis te halen! Perfect om je kinderen te entertainen tijdens de herfstvakantie (of als ideetje voor Sinterklaas of de kerstman natuurlijk!).

Je shopt 'm hier

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes