7010fi.jpg

Niet te missen: nieuwe reeks boeiende webinars ‘Mama Baas Talks‘

8/10/2020
Mamabaas
Door Mamabaas

Binnenkort starten we met een nieuwe reeks webinars. Vanaf 21 oktober kan je om de twee weken een gratis webinar volgen, waarin heel wat bekende experts aan het woord komen. Onder meer kinderpsycholoog Klaar Hammenecker, pedagoge Nele De Ganseman, slaapcoach Nathalie Schittekatte, vroedvrouwen Nina Geuens en Fien Jansens en coach Ine Maes staan klaar met heel wat tips en tricks over tal van boeiende onderwerpen.

Dankzij onze partner Parentia kunnen we de Mama Baas Talks gratis aanbieden (inschrijven is wel verplicht!). Kinderbijslagfonds Parentia zorgt niet alleen voor de stipte uitbetaling van je Groeipakket, maar ondersteunt elke ouder ook bij de gezinsadministratie, zodat jij als moeder of vader je kan focussen op wat echt telt. Parentia wil ouders ook inspireren tijdens het hele groeitraject van baby tot jongvolwassene.

Mama Baas Talks 1: De grote emoties van peuters en kleuters

‘Boos, bang, blij, bedroefd: de grote emoties van peuters en kleuters’ is het thema van het eerste webinar op 21 oktober met kinderpsychologe Klaar Hammenecker. Klaar Hammenecker is auteur van het boek ‘Wat elk kind nodig heeft’.

Klaar gelooft sterk in de (zelf)redzaamheid van kinderen, jongeren en hun gezinnen. Ze gaat ervan uit dat ze zelf hun problemen en conflicten kunnen aanpakken in en door verbinding met elkaar.

Op basis van haar jarenlange ervaring als kinderpsychologe reikt ze 5 opvoedbasics aan die in elk levensfase van je kind een welkome basis zijn om op terug te vallen. Zo kun jij - op maat van jouw gezin en je eigen opvoedstijl - jezelf én je kind in zijn kracht zetten, zodat je kind kan uitgroeien tot de beste versie van zichzelf.

Meer info over haar boek vind je hier.

Inschrijven

Dit webinar is ondertussen afgelopen. 

Benieuwd naar onze andere webinars? Je vindt hier een overzicht.