6834fi.jpg

Nieuwe Belgische verzorgingsproducten voor kinderen gespot: 4allseasons

22/06/2020

Je kent dat wel: je favoriete doucheschuim wordt ook wel gesmaakt door je kinderen, waardoor je meer dan eens met een lege verpakking staat te schudden. Hebben ze nu alweer alles opgebruikt?! Voor mama Annelies was het in elk geval een veel voorkomend scenario, en dat bracht haar op een idee. Na wat brainstormsessies met haar vriend besloot ze een eigen kinderlijn met verzorgingsproducten op te starten: kleurrijk, met leuke thema’s en heerlijke geurtjes. Enter 4allseasons!

Dat het niet bij een zotte ingeving bleef mag duidelijk zijn. Ondertussen heeft 4allseasons al een uitgebreid gamma op de markt. Er zijn acht soorten doucheschuim en daarnaast is er handgel, haargel, bodymousse en deodorant. En daar blijft het niet bij: ook badzout, handzeep en shampoo staan nog op de planning!

Het gamma is volledig gericht op kinderen, en dat merk je. Het doucheschuim is er in funky kleurtjes en de busjes vallen ongetwijfeld in de smaak bij de jongere garde. Er is dan ook voor elk wat wils: eenhoorns, zeemeerminnen, surfers, voetballers, zomers fruit … En dan hebben we het nog niet gehad over de zalige fruitige geur: heerlijk én allergeenvrij.

Wij mochten het blauwe doucheschuim uittesten, met een coole surfer op het busje. Mijn zoontjes waren helemaal verrast toen ik wat schuim in hun handjes gaf: ‘Dat is blaúw mama dat schuim! Wauw!’ Zelden hebben ze zich zo enthousiast gewassen – en oké, ik geef het toe, ik heb zelf een paar keer staan snuffelen aan hun lijfjes bij het afdrogen om dat lekkere geurtje op te snuiven.

De exploding handgel is ook een schot in de roos. In deze tijden van corona kunnen we niet vaak genoeg onze handen wassen, en omdat er niet altijd zeep en water voorhanden zijn komt zo’n handgel handig van pas. En deze handgel doet er nog een schepje bovenop: dat noodzakelijk kwaad wordt iets leuks! Als je de handgel open wrijft in je handen, dan begint het te knetteren, wat zorgt voor een leuk verrassingseffect. De jongens gierden het uit en vragen sindsdien zélf of ze hun handen niet eerst moeten wassen met de handgel. Geslaagd dus!

Ook de haargel (mét coole superheld op het busje) werd door ons onderworpen aan een testje. Tijdens de coronaperiode heb ik zelf eens de schaar in het haar van mijn kinderen gezet, maar dat is intussen toch al een hele tijd geleden en we zijn nog altijd niet bij de kapper geraakt. Ze hebben dus een ‘volle kop haar’ om in bedwang te houden dezer dagen, maar de gel slaagde glansrijk in die test. Het lekkere geurtje kregen we er bovenop. En het handige busje zorgt ervoor dat je enkel gebruikt wat je nodig hebt zonder dat je in een pot moet zitten te grabbelen, want echt hygiënisch is dat niet. 

En dan heb je nog de body mousse, uiteraard ook weer met dat heerlijke geurtje, waarbij mijn jongens meteen uitriepen hoe zacht dat wel was, en de deodorant, waarbij er enthousiast gesnuffeld werd aan hun oksels (die van zichzelf én die van hun broer). De deo bevat geen aluminiumzouten of alochol en de spuit zorgt voor een mistige spray, geen harde straal dus. Perfect om mama of papa na te doen (of, als ze wat groter zijn, om de eerst zweetgeurtjes tegen te houden). Ja, ze speelden met veel plezier proefkonijn, die zonen van me. En wat ons betreft: getest en goedgekeurd!

 

Meer info over de producten en de verkooppunten vind je hier of op de Facebookpagina

 

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met 4allseasons. Meer lezen over ons advertentiebeleid kun je hier. 

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes