4310fi.jpg

Ontdek (en shop) de coole sweaters van Fragile en Eva Mouton!

17/11/2016
Mamabaas
Door Mamabaas

We mochten hem al aantrekken op de Boekenbeurs en sindsdien lopen we er vrijwel elke dag mee rond: de Fragile-sweater met de coole illustraties van Eva Mouton op. Hij bestaat in twee varianten: eentje met mama- en papa-octopus op die baby-octopus vasthouden, en eentje met een watermeloen op. 

twee vrouwen met Fragile-sweater Eva Mouton

Lief, zacht en grappig

Nee, we zijn niet zwanger, maar ik zeg het je: deze sweaters zijn echt compleet in Mama Baas-stijl. Eva Mouton completely nailed it en zette het romantische en (soms) grappige aspect van een zwangerschap op een leuke manier in de kijker. De sweater met de octopussen doen je moederhart smelten (‘Ooo, kijk hoe lief, zo’n klein octopusje met mama en papa!’), terwijl de andere gewoon een geweldig brede glimlach op je gezicht tovert door het onderschrift: ‘Not carrying a watermelon’.

De sweaters zijn gemaakt in lichtgrijs katoen en voelen heel zacht aan. Ze zijn een beetje langer dan een gewone sweaters (zalig warm achterwerk dus!), waardoor je hem na de zwangerschap nog gewoon op een skinny broek of als sweaterjurk kunt dragen.

tote bag Fragile

Coole tote bag

Leuk weetje: tot 1 december krijg je bij een aankoop van één van de twee sweaters een speciale tote bag bij met het opschrift ‘Baby is the new black’ (zie foto links). Ook na de actie is de tote bag (10 euro) verkrijgbaar bij Fragile. 

Let wel: het gaat om een limited edition, dus: op is op! Je kunt de sweaters ook online verkrijgen via deze link

O ja, nog een laatste weetje: binnenkort mogen we ook een paar sweaters schenken van Fragile, dus wie weet krijg jij ook wel een pakje van de Sint/Kerstman/Mama Baas ;-)!

Sweater Family

Sweater Family, Fragile x Eva Mouton, 79 euro (maten S-M-L)

sweater Fragile Eva Mouton Family

Sweater Watermelon

Sweater Watermelon, Fragile x Eva Mouton, 79 euro (maten S-M-L)

sweater Eva Mouton Fragile watermelon

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes