3458fi.jpg

Oproep: Ketnet zoekt kinderen voor nieuw programma: Klein Gespuis!

23/02/2016
Mamabaas
Door Mamabaas

Ketnet zoekt kinderen tussen de 8 en 14 jaar met zwangere en broedende dieren die binnenkort of bevallen (juist bevallen kan ook) voor hun nieuw dierenprogramma: Klein Gespuis! Heb jij in de tuin een nestje vogels, een broedende kip, een drachtige merrie of heb je in huis een nest van knaagdieren of nog iets anders?!

Ketnet zoekt kinderen met zwangere en/of broedende diertjes

Ketnet zoekt kinderen tussen de 8 en 14 jaar met zwangere en broedende dieren die binnenkort of bevallen (juist bevallen kan ook) voor hun nieuw dierenprogramma: Klein Gespuis!

Heb jij in de tuin een nestje vogels, een broedende kip, een drachtige merrie of heb je in huis een nest van knaagdieren of nog iets anders?! Schrijf dan zeker een mailtje naar britt.vanoverloop@blazhoffski.be, stel je even voor en zeg ons welk dier er kleintjes zal krijgen. Vertel ons alles wat we moeten weten over het dier en jezelf! Vergeet zeker niet je contactgegevens en wie weet komt onze bioloog of dierenarts op babybezoek om al je vragen te beantwoorden.  Hieronder vind je nog kort waarover het programma gaat en kun je ook de flyer lezen van Ketnet. Heb je dus interesse? Vergeet dan zeker niet te sturen!

Waarover gaat het?

In het nieuwe dierenprogramma Klein Gespuis gaan ze met een dierenarts, ketnetwrapper of bioloog op babybezoek bij huis- en tuindieren. Zij komen belangrijke vragen die kinderen zich afvragen over het feit dat hun dier (binnenkort) bevalt beantwoorden. Dit kan gaan over: kan ik ook een supermarkt ei laten uitbroeden door mijn kip of hoe maak ik een vogelnestkastje voor de vogels in mijn tuin tot wat eten mijn kleine diertjes en mag ik ze eten geven?  Zeer onschuldige vragen die ze op kindermaat beantwoorden. Ze willen een realistisch programma maken waarin ze  het krijgen van kleine dieren niet romantiseren, maar wel ook benadrukken dat er heel wat verantwoordelijkheden zijn.

Flyer van Ketnet over nieuw programma Klein Gespuis

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes