3817fi.jpg

Overgevende kleuter bezorgt papa grote problemen

18/05/2016

Het enige wat papa Ben Patterson wilde, was een dagje doorbrengen met de kinderen. Maar in de auto ging het mis: de kleuterzoon werd ziek en gaf over. We moeten er geen tekeningetje bij maken hoe dat gaat… kind vol, stoel vol, alles vol. En de papa? Wel ja, die kan écht niet tegen braaksel. Niemand eigenlijk, laten we wel wezen, maar zijn reactie was wel extreem: bij het opkuisen moest hij herhaaldelijk zelf overgeven. Waaronder een keer in de voortuin van iemand, in een straat waar hij was gestopt.

"Het stinkt zo erg! Ik kan er niet tegen. Antwoord alsjeblieft!" sms't hij naar zijn vrouw.
ben patterson

Wanhopig

Erg? Het was nog niet erg genoeg: de vrouw in kwestie was thuis, zag het gebeuren en vroeg aan de man of hij gedronken had en zo met de kinderen reed, wat hij natuurlijk ontkende. "Ik probeerde uit te leggen dat ik een 'meedoende overgever' was en dat ik de geur gewoon niet aankan."

Ondertussen had Ben zijn vrouw per sms op de hoogte te houden van het volledige verloop. Maar er kwam geen reactie van vrouwlief die weg was met vriendinnen en Ben werd wanhopig. 

"BEL ME"

"Ik weet echt niet wat ik moet doen. Ik moet elke keer zelf overgeven als ik hem probeer op te kuisen!"

"Ik kan gewoon niet in de auto blijven, de geur is té erg. Wat heb je hem te eten gegeven? DIT RUIKT NAAR ROTTENDE WALVISBLUBBER"

Omdat er geen reactie kwam besloot hij het nog een beetje te dramatiseren: 

"En nu is de politie daar."

"En ze hebben een blaastest bij!"  

Nadat de post viraal was gegaan, verklaarde hij achteraf op Facebook dat hij dat enkel had toegevoegd voor dramatisch effect en dat hij zich persoonlijk is gaan excuseren bij de politiedienst van de gemeente. 

ben patterson barfcopalypse

Foutje, papa

Zelf hebben wij het ook niet gemakkelijk om niet over te geven als we kots opkuisen, dus we kunnen er ons wel iets bij voorstellen. Maar op één vlak gaat deze papa toch de mist in: 

"You owe me!" sms't hij zijn vrouw.

Euh, hoezo? Jullie doen dit samen, toch? Of vergoed jij haar ook voor elke shitdag met de kinderen?? Zo werkt het niet! 

 

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes