6388fi.jpg

Phil & Teds lanceert nieuwe, ongelooflijk handige inline buggy’s voor 1 én 2 kindje(s)

16/12/2019
Mamabaas
Door Mamabaas

Phil & Teds bracht als eerste de inline buggy voor 1 én 2 kindje(s) op de markt. Een innovatieve uitvinding die hen al tal van awards opleverde. Ondertussen is er een nieuwe serie inline buggy’s op de markt, met verfijnde functionaliteiten én een  prachtige gestroomlijnde look. Ze vormen de perfecte oplossing voor ouders die graag op pad gaan met hun kinderen.

De buggy’s dot™, sport™, dash™ en voyager™ kregen elk een meesterlijke nieuwe look. Wat die buggy’s zo bijzonder maakt: je maakt er in een mum van tijd een coole face-to-face buggy van waarbij je kindje naar jou gericht zit. En als je gezin uitbreidt, dan kan je die buggy omvormen tot een dubbele buggy, door simpelweg een set aan de achterkant vast te klikken. Supermakkelijk!

Hoe kies je de perfecte inline buggy en waar hou je rekening mee?

 1. Drie of vier wielen?
  Een buggy met drie wielen is de beste keuze op het vlak van wendbaarheid en prestaties op elk terrein. Vierwielers zijn dan weer perfect in meer stedelijke omgevingen. Je kan er ook off-road mee gaan, maar een buggy op vier wielen heeft een ander gevoel en een andere wendbaarheid.
  De dot™, sport™ en dash™ hebben drie wielen, de voyager™ is een vierwieler.
 2.  Stoffen zitting of modulaire stoel?
  Bij een stoffen zitting zijn er niet alleen oneindig veel standen, je kan de stoel ook makkelijk omvormen tot een comfortabel ligbedje, ideaal voor pasgeboren baby’tjes. De zitting is bovendien zacht, en het is handig dat de stoel bevestigd blijft bij het compact inklappen van de buggy. Een modulaire stoel ziet er niet alleen fantastisch uit, je kan die ook gemakkelijk naar voren en naar achteren schuiven. Bovendien zitten modulaire stoelen meestal hoger op het frame. Je kan de buggy nog steeds makkelijk inklappen, maar als je dat compact wilt doen neem je de stoel best van het frame.
  De dot™, sport™ en dash™ hebben een stoffen zitting, de voyager™ heeft een modulaire stoel.
 3. Welk soort wielen?
  10” aerotech-banden zijn slijtvast en bieden wat demping bij het rijden over stedelijke terreinen. 12” aier-filler banden zijn de beste keuze als je vaker off road gaat. Luchtbanden bieden veerkracht en in combinatie met de buggy-ophanging zorgen ze voor superieure demping op alle terreinen. Zorg voor voldoende bandenspanning voor een optimale rit. 12” aeromaxx-banden bieden dan weer het beste van beide werelden. Minder ruw dan luchtbanden, maar meer veerkracht dan aerotech. Ze rijden vlot over gladde én ruwe oppervlaktes, en ze vragen geen onderhoud.
  De dot™ heeft 10”-aerotech banden, de sport™ 12” aier-filler banden en de dash™ en voyager™ 12” aeromaxx banden.

De verschillende inline buggy’s op een rijtje

 1. De dot™
  De dot™ is een echte lichtgewicht en ongelooflijk wendbaar. Stedelijke ouders zullen in de wolken zijn met het smalle én slimme design van deze driewieler. De buggy gaat van volledig plat voor newborns tot handige buggy voor peuters.
dot

 1. De sport™
  De sport™ is perfect voor ouders met een dynamische levensstijl. De buggy rijdt vlot over alle terreinen, en dat met een ongeziene wendbaarheid en stabiliteit. Ook deze buggy gaat van volledig plat voor newborns tot handige buggy voor peuters.
sport

 1. De dash™
  De dash™ is de must have buggy voor ouders met een urban lifestyle. De buggy ziet er niet alleen stijlvol uit, hij rijdt ook vlotjes over elk terrein én kan al rechtstaand heel vlot worden ingeklapt – superhandig. Van newborns tot peuters en voor groeiende families.
dash

 1. De voyager™
  Een intuïtieve en modulaire buggy voor 1 of 2 kinderen. Deze vierwieler is wendbaar, rijdt vlot over alle terreinen en kan vlot worden ingeklapt. Bovendien geeft deze buggy je de vrijheid om die aan te passen aan je noden dankzij de modulaire opbouw. Wil je kindje naar jou kijken of heeft hij liever zicht op wat er voor hem gebeurt? Rechtzitten of toch wat schuin? Eén kindje of twee? Aan jou de keuze!
voyager

Je koopt de inline buggy's van Phil & Teds onder andere in Baby's Shop. 

 

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Phil & Teds. Meer lezen over ons advertentiebeleid kun je hier. 

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes