5512fi.jpg

Stijlvol en fashionable tijdens je zwangerschap en je eerste jaar als mama: tuurlijk kan het!

16/10/2018
Mamabaas
Door Mamabaas

Tijdens en net na je zwangerschap staan je looks misschien niet meteen hoog op je prioriteitenlijstje, omdat je de energie niet hebt om daarover na te denken. Of misschien wil je er wel stijlvol uitzien, maar ontbreekt het je aan inspiratie. Geen nood: Sofie Valkiers to the rescue! De blogster en fashionista, zelf mama van de 1-jarige Gabriel, deelt haar tips en tricks om de komst van je baby te combineren met je gevoel voor stijl.

Sofie Valkiers is bekend van haar populaire modeblog Fashionata die ze in 2009 startte. Ondertussen is ze uitgegroeid nog een van de grootste fashion blogsters en influencers van de wereld. Ze werkt samen met merken als Dior, Chanel en Louis Vuitton en reist de wereld rond. Het hoeft dus geen betoog dat de vrouw over bakken stijl beschikt.

Sofie Valkiers

Haar gevoel voor stijl deelt ze met alle plezier met andere (toekomstige) mama’s. En dus geeft ze tips over hoe je je leuk kan kleden tijdens de zwangerschap en als je net bevallen bent, vertelt ze hoe je de garderobe van je mini kan samenstellen en hoe je kan winnen door te twinnen.

Sofie Valkiers

Maar daar blijft het niet bij. Sofie gunt je ook een blik op haar leven en deelt haar ervaringen over haar zwangerschap en haar eerste maanden als mama. Naast fashion deelt ze tips en tricks over de inrichting van de babykamer, de perfecte babymoon, het leven als mama en reizen met een baby.

Het boek is een leuke manier om even binnen te kijken in de glamoureuze levensstijl van Sofie én om zelf heel wat inspiratie op te doen. De ideale leidraad dus voor (toekomstige) fashionable mama’s!

Little Black Book for Moms

Meer informatie over het boek vind je hier.

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes