6143fi.jpg

Terug naar school: 5 must-haves voor de mama’s

26/08/2019
Mamabaas
Door Mamabaas

Of je nu hartstochtelijk aan het aftellen bent of er met tegenzin aan denkt, we kunnen er niet onderuit: de vakantie zit er bijna op en de kindjes keren over een paar dagen terug naar school. Gedaan met het leven op een trager tempo en zonder horloge, terug naar de routine en de rush. Maar geen nood, wij zochten vijf must-haves uit die de overgang van vakantie naar nieuw schooljaar kunnen verzachten!

1. Whiteboard weekplanner

Hoe mama alles onder controle kan houden? Voorbereiding, structuur en … planning! En daarvoor komt dit superhandige whiteboard ongetwijfeld van pas! Je kan per gezinslid de planning noteren, en er is voldoende plaats voorzien voor alle zaken die je niet mag vergeten. Let’s rock this week!

Goed plan

2. Goed plan! (Rani De Coninck)

Krijg je ook stress van de vraag “Wat eten we vanavond?”, omdat je echt géén idee hebt wat je nu weer moet klaarmaken? Alles begint met een goed plan, weet ook Rani De Coninck. En dus schreef ze een boek waarin ze haar passie voor eten, koken en plannen deelt. Want hoe pak je dat aan, gezond, lekker en vers eten als drukbezette mama? Door wekelijks een ‘goed plan’ op te stellen natuurlijk. En met dit boek heb je meteen hopen inspiratie. We zeiden het al: structuur, voorbereiding en planning ;-). 

thermos

3. Thermos

De wekker die weer genadeloos vroeg afgaat, daar bestaat maar één remedie tegen: voldoende koffie! Het is natuurlijk net iets leuker als je die koffie effectief wárm kunt drinken in de plaats van die koud te laten worden in alle drukte. En daar zijn onze thermossen perfect voor: altijd warme koffie bij de hand, en een leuke quote die meteen een glimlach op je gezicht tovert. Yep, I’d rather be sleeping!
En voor wie geen koffie drinkt, zijn er natuurlijk ook onze leuke wijnglazen. Nee, niet om je door de ochtendrush te loodsen, maar wel om ’s avonds onderuitgezakt te bekomen van je dag! ;-)

armbandjes

4. Matching armbandjes

Zie je er tegenop om je kleintje de hele dag te moeten missen? Dan zijn onze matching armbandjes de perfecte oplossing: jullie dragen allebei jullie armbandje, en bij acuut gemis werp je er een blik op en denk je aan elkaar. Wedden dat je meteen warm gevoel krijgt vanop afstand?

5. Verzorgingspakket Rainpharma

Soms heeft mama vakantie nodig na de vakantie. Moet jij ook even bekomen van een intensieve periode met de kindertjes? Hoe leuk die vakantie ook was, het kan ook best vermoeiend zijn. En dus heb je wel een momentje voor jezelf verdiend! Even een mini-wellness in de badkamer, met zalige productjes, heerlijk toch? Je gezicht grondig reinigen, vervolgens scrubben, en afsluiten met een deugddoend maskertje. Yes, please!

Wil je trouwens nog snel een nieuwe outfit voor je kroost scoren voor het nieuwe schooljaar begint? Met de code MBSCHOOL19 krijg je t.e.m. 30 augustus 10% korting op de nieuwe collectie op Mama Baas Shopt!

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes