Tip: vraag je zwangerschaps- of geboortepakket aan bij Babyboom!

  • door Mamabaas

Als je zwanger bent of net een kindje op de wereld hebt gezet, dan zijn er heel wat veranderingen op til. Dat je leven zal veranderen is een understatement. Wellicht zit je met heel wat vragen en ben je op zoek naar alle mogelijke informatie en adviezen.

Je hebt het misschien al gemerkt: zodra je zwanger bent word je overstelpt met goede raad. Van de wijze woorden van oma tot de tips van je vriendin die al twee kinderen op de wereld gezet heeft: alle ‘experts’ staan paraat met hun advies.

Om toch wat het overzicht te bewaren hebben ze bij Babyboom heel wat artikels van professionals uit de gezondheidszorg en de wereld van jonge kinderen samengebracht. Op die manier bieden ze informatie over alles wat jou als (toekomstige) mama aanbelangt.

Maar dat is niet alles. Als je je inschrijft op de website van Babyboom, dan word je nog extra verwend met geschenkpakketten! Die pakketten worden met zorg samengesteld en bevatten informatie, monsters en producten die afgestemd zijn op de leeftijd van je baby.

Er zijn in totaal 6 van die pakketten beschikbaar: eentje voor tijdens de zwangerschap, eentje net na de geboorte, en dan eentje wanneer je kindje 4-10 maanden, 11-17 maanden, 18-24 maanden en +24 maanden is.

Na je inschrijving op de website kan je de (gratis) pakketjes telkens via de gynaecoloog, de vroedvrouw of de apotheker ontvangen.