6482fi.jpg

Vraag van een mama: wie heeft dé tip voor ons ‘nat bed’-probleem?

30/01/2020
Mamabaas
Door Mamabaas

Onze dochter van bijna vijf is droog sinds haar tweeënhalf maar ’s nachts nog niet. Geen probleem, de oudere zus was ook al ruim vijf voor ze helemaal droog was. Wél een probleem is dat we een paar keer per week ’s nachts of in de vroege ochtend wakker gemaakt worden voor een nat bed, ondanks de luier. Soms alleen haar hoeslaken maar bij momenten is zelfs haar hoofdkussen en dekbed nat.

De andere dagen is ze ofwel droog, ofwel is enkel de luier nat. Op de momenten dat haar bed nat is, is het niet zo dat haar luier overvol zit, dus we vermoeden dat ze er op één of andere manier in slaagt om er half naast te plassen.

We weten dat ze erg veel beweegt in haar slaap dus vermoeden dat daar het probleem ligt.

We hebben al veel geprobeerd: ander merk van luiers, andere maat, aansluitend broekje er over zodat de luier beter op zijn plaats blijft,… Zelfs eventjes zonder luier geprobeerd in de hoop haar vlugger droog te krijgen, maar onze dochter slaapt zo vast dat dit niet opbrengt.

Hebben jullie nog andere tips want het is voor haar en voor ons erg vervelend om ’s nachts een heel bed te moeten verschonen…

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes