4203fi.jpg

Waarom Mama Baas en albelli partner zijn

14/10/2016
Mamabaas
Door Mamabaas

Waarom Mama Baas fan is van albelli: Omdat moeders fotomensen zijn, maar vaak wat advies en tips nodig hebben over kadrering en belichting. En we dat vinden op de website van albelli. En we hebben goed nieuws, want alle Mama Baas-lezers mogen shoppen met een korting van 20 procent op alle producten van albelli!

logo albelli

Shop hier met de korting van albelli.

Waarom Mama Baas fan is van albelli:

  • Omdat moeders fotomensen zijn, maar vaak wat advies en tips nodig hebben over kadrering en belichting. En we dat vinden op de website van albelli. 
  • Omdat we graag fotoboeken maken van onze kinders om mee te pronken bij familie, vrienden en af en toe volslagen onbekenden (grapje). En vooral: omdat we graag zelf turen in die fotoboeken samen met de kindjes. En toevallig levert albelli superkwalitatieve fotoboeken af, in alle formaten en gewichten. Check www.vergelijkfotoboekmaken.be: albelli staat qua kwaliteit op nummer 1.
  • Omdat wij op technisch vlak niet heel erg onderlegd zijn, maar de software van albelli heel erg gebruiksvriendelijk is (lees: dat kunnen we nog net aan ;-). Klik klik, bestellen, en een paar dagen later komt het aan met de post. Easy peasy.
  • Omdat albelli een toffe smartphone-app heeft gelanceerd waarmee je zelfs via je smartphone fotoboekjes kunt maken. Ideaal voor wie weinig tijd heeft (lees: moeders in het algemeen).
  • Omdat albelli naast fotoboeken, losse foto-afdrukken, wanddecoratie en fotokalenders, hun topproducten, ook keileuke gepersonaliseerde zijproducten aanbiedt, zoals kaartjes, mokken, gsm-hoesjes en foto-agenda’s. Allemaal dingen waar we foto’s van onze kroost op kunnen verwerken :-). Maar nee, wij hebben geen probleem of zo hoor ;-). 

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
sweater marvellous metie

Sweater | Marvellous metie

€ 44.99

Meilleures ventes