4349fi.jpg

Waarom Mama Baas samenwerkt met Collect&Go

22/11/2016
Mamabaas
Door Mamabaas

Hier bij Mama Baas staat alles in teken van moeders, vaders en hun kroost. Onze missie is om het leven van jonge ouders gemakkelijker te maken door herkenbare verhalen te brengen en nuttige informatie aan te leveren. En ook door een partnership met Collect&Go aan te gaan, want zeg nu zelf: boodschappen met een muisklik uitvoeren is toch gewoon supergemakkelijk?

Over Collect&Go

Het leven van een jonge ouder is druk: er is vaak je werk, je gezin, je administratie, de hobby's van de kinderen... En als je je boodschappen zonder stress kunt doen (je kiest gewoon online de producten die je wenst en stelt rustig je boodschappenlijstje samen), op een moment dat je het best uitkomt, dan is dan alleen maar een meerwaarde. Daarom is Mama Baas in zee gegaan met Collect&Go. 

Collect&Go is de online boodschappenservice van Colruyt Group die zich onderscheidt met zijn betrouwbaarheid, vriendelijke medewerkers en kwalitatieve producten. Klanten kunnen kiezen uit het assortiment van Colruyt en Bio-Planet. Boodschappen die voor middernacht gereserveerd worden, kun je de volgende dag oppikken op het door jouw gekozen tijdstip in een afhaalpunt in jouw buurt. Collect&Go beschikt over meer dan 175 afhaalpunten in België en Luxemburg.

De Collect&Go-klanten die kiezen uit het Colruyt-assortiment zijn altijd zeker van de laagste prijs online.

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes