7500fi.jpg

Webinar ‘Mama Baas Talks’: Positief opvoeden

17/06/2021
Mamabaas
Door Mamabaas

Vorig jaar waren jullie massaal present op onze webinars. Daarom bieden we jullie heel graag een nieuwe reeks aan van deze Mama Baas Talks. We selecteerden vijf interessante thema’s, en vijf sprekers zullen hun expertise op een toegankelijke manier proberen over te brengen. Het thema van de vijfde en laatste webinar op de planning: positief opvoeden.

Dankzij onze partner Parentia kunnen we de Mama Baas Talks gratis aanbieden.

Parentia, uitbetaler van je Groeipakket of kinderbijslag, zorgt niet alleen voor de stipte uitbetaling van je Groeipakket, maar ondersteunt elke ouder ook bij de gezinsadministratie, zodat jij als moeder of vader je kan focussen op wat echt telt. Ook tijdens de zwangerschap kan  je al rekenen op Parentia: vraag snel je startbedrag aan t.w.v. €1.144,44€!

Inschrijven is verplicht en kan via onderstaande link. Snel zijn is de boodschap!

Je kan het webinar ook op een later tijdstip herbekijken: na inschrijving krijg je daarvoor een link.

Positief opvoeden

Positief opvoeden, betekent dat dat ik heel de tijd positief moet zijn over alles? Gelukkig niet!

Positief opvoeden is gebaseerd op het idee dat kinderen van nature uit goed zijn en dat ze het ook graag goed willen doen. Ze willen niets liever dan met ons in verbinding zijn. Wanneer kinderen lastig gedrag stellen of ‘stout’ zijn, betekent dat dus ook dat er iets is wat maakt dat ze dit gedrag stellen. We gaan dus verder kijken dan het, op het eerste zicht lastige, gedrag en op zoek naar de onderliggende gevoelens en behoeften van je kind en daar gaan we mee aan de slag. Het resultaat? Meer begrip en mildheid, een betere band met je kind en meer rust in huis.

Hoe pak je dit concreet aan? Daarover vertelt Anky De Frangh je alles in dit webinar.

Dit webinar gaat door op woensdag 30 juni om 20u. Inschrijven is gratis, maar verplicht en kan via deze link.