7753fi.jpg

Webinar ‘Mama Baas Talks’: Duurzaam opvoeden

10/11/2021
Mamabaas
Door Mamabaas

Dit najaar hebben we bij Mama Baas een nieuwe reeks webinars ‘Mama Baas Talks’ op het programma. Om de twee weken kan je gratis een boeiend webinar volgen. De derde webinar in deze reeks gaat over het thema ‘duurzaam opvoeden’ en wordt gegeven door Elisabeth van Lierop.

Dankzij onze partner Mustela kunnen we de Mama Baas Talks gratis aanbieden (inschrijven is wel verplicht!). Ook bij Mustela staat duurzaamheid centraal. Alle producten zijn eco-ontworpen en alle flacons zijn 100 % recycleerbaar. Net omdat Mustela de kaart van natuurlijkheid en bio trekt, vind je er ook een uitgebreid gamma op basis van natuurlijke ingrediënten, die de huid extra verzorgen.

Duurzaam opvoeden

We kunnen er vandaag niet omheen: we moeten het allemaal wat doordachter aanpakken. En vooral met wat meer aandacht voor die mooie aardbol waarop we leven. Ook een kindje opvoeden kan je doen met een ‘groenere’ toets.

Maar hoe pak je het aan als je bijvoorbeeld meer plantaardig wil eten met je kindje? Waarop let je? En vooral: hoe zorg je ervoor dat zo’n kleintje mee wil eten van al die groenten en dat fruit – dat kan al eens een strijd zijn, niet? En hoe ga je als ouder of gezin in het algemeen duurzamer door het leven? Elisabeth van Lierop, auteur van het boek ‘Planteneters’ geeft je in dit webinar tal van bruikbare tips.

Deze webinar gaat door op woensdag 1 december. Inschrijven is gratis, maar verplicht en kan via deze link.  Je kan de webinar ook op een later tijdstip herbekijken: na inschrijving krijg je daarvoor een link.

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes