7463fi.jpg

Webinar 'Mama Baas Talks': Van roze naar broze wolk

20/05/2021
Mamabaas
Door Mamabaas

Vorig jaar waren jullie massaal present op onze webinars, dus we zijn heel blij om jullie een nieuwe reeks Mama Baas Talks te kunnen aanbieden. We selecteerden vijf interessante thema’s, en vijf sprekers zullen hun expertise op een toegankelijke manier proberen over te brengen. Het thema van de tweede webinar op de planning: van roze naar broze wolk.

Dankzij onze partner Parentia kunnen we de Mama Baas Talks gratis aanbieden.

Parentia, uitbetaler van je Groeipakket of kinderbijslag, zorgt niet alleen voor de stipte uitbetaling van je Groeipakket, maar ondersteunt elke ouder ook bij de gezinsadministratie, zodat jij als moeder of vader je kan focussen op wat echt telt. Ook tijdens de zwangerschap kan  je al rekenen op Parentia: vraag snel je startbedrag aan t.w.v. €1.144,44€!

Inschrijven is verplicht en kan via onderstaande link. Snel zijn is de boodschap!

Je kan het webinar ook op een later tijdstip herbekijken: na inschrijving krijg je daarvoor een link.

Van roze naar broze wolk

Shanti Van Genechten en Hilde Van Goethem vertellen over hun nieuwe project Van roze naar broze wolk, over het perinataal welzijn bij ouders. 

Ze gaan dieper in op de hoge verwachtingen van de maatschappij en de moeders zelf, de veranderingen die je mentaal en fysiek ondergaat als je mama wordt en het belang om het taboe te doorbreken van perinatale mentale problemen.

Wat zijn babyblues, pre- en postpartumdepressie, angststoornis en welke hulpverlening bestaat er? Je krijgt ook tips om zelf aan je herstel te beginnen werken.

Deze webinar gaat door op woensdag 2 juni om 20u. Inschrijven is gratis, maar verplicht en kan via deze link.