7708fi.jpg

Webinar ‘Mama Baas Talks’: Zenparents

21/10/2021
Mamabaas
Door Mamabaas

Dit najaar hebben we bij Mama Baas een nieuwe reeks webinars ‘Mama Baas Talks’ op het programma. Om de twee weken kan je gratis een boeiend webinar volgen. De tweede webinar in deze reeks gaat over het thema ‘Zenparents’ en wordt gegeven door coach Ine Maes.

Dankzij onze partner Mustela kunnen we de Mama Baas Talks gratis aanbieden (inschrijven is wel verplicht!). Onze partner Mustela heeft bijvoorbeeld tips om je vrouwelijkheid opnieuw te ontdekken, of jawel, om je relatie nieuw leven in te blazen – we moeten het zeggen zoals het is: kinderen plegen soms een aanslag op de romantiek. Mustela biedt niet alleen alles voor de juiste verzorging, maar geeft je ook een leidraad om als ouder op de goede manier – diegene die juist aanvoelt voor jou! – in het leven te staan.

Zenparents

Snel, snel ... alles moet zo snel mogelijk gebeuren vandaag. Hier, daar, ginder ... je moet overal tegelijk zijn. In de chaos van het werk, de kinderen, het huishouden en je partner, is het soms moeilijk om aan jezelf te denken als ouder. Maar door voor jezelf te zorgen, zorg je onrechtstreeks ook voor je kroost.

Coach Ine Maes geeft je in dit webinar enkele concrete handvaten om elke dag, ook al is het maar ergens eens vijf minuten, een momentje voor jezelf in te plannen. Met concreet self-care advies, ademhalingstechnieken, meditatie ... leer je rustmomentjes in te plannen in je vaak hectische leven.

Deze webinar gaat door op woensdag 10 november om 20h. Inschrijven is gratis, maar verplicht, en kan via deze link.

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes