7299fi.jpg

Webinar: Mijn kleuter speelt

23/03/2021
Mamabaas
Door Mamabaas

Je kleuter bezighouden, dat is niet altijd evident. Wat extra inspiratie is daarom meer dan welkom, zeker met een paasvakantie in het verschiet waarbij er niet veel entertainment-opties zijn. We nodigen je daarom graag uit voor het webinar ‘Mijn kleuter speelt’.

mijn kleuter speelt

Paulien De Smet is auteur van het gloednieuwe boek ‘Mijn kleuter speelt’, opvolger van het populaire ‘Mijn peuter speelt’. ‘Mijn kleuter speelt’ is opnieuw een origineel, prikkelend en leuk doeboek geworden, dit keer voor kleuters.

Je vindt er tal van leuke ideeën, en daar hoef je niet eens veel spullen voor in huis te halen: het merendeel van de spelletjes kan je heel eenvoudig maken met kosteloos materiaal of dingen uit je voorraadkast.

Het boek bevat zestig creatieve spelletjes voor kleuters, aangepast aan de leeftijd van je kind. Sommige zijn heel eenvoudig, andere vragen iets meer voorbereiding.

Meer info over het boek vind je hier.

Webinar

Op zaterdag 27 maart om 15u30 geeft Paulien De Smet een gratis webinar. Daarin zet je je alvast op weg om je kleuter op een leuke manier bezig te houden én te stimuleren. Tijdens het webinar maakt ze drie spelletjes:

  1. Vormen plakken – vanaf 3 jaar
    Het materiaal dat je daarvoor nodig hebt: vilt of stevig papier, schaar, klittenband, stuk karton, stift
  2. Ballendoolhof – vanaf 4 jaar
    Het materiaal dat je daarvoor nodig hebt: brede, lege doos of deksel, 7à10 wc-rolletjes, lijm, balletje, schaar of cuttermes
  3. Vissen – vanaf 5 jaar
    Het materiaal dat je daarvoor nodig hebt: pool noodle, pijpenragers, stok, touw, aluminiumfolie of ijzerdraad, lijm of plakband, schaar of cuttermes

Tijdens het webinar kan je vragen stellen aan Paulien via de chat. Na het webinar krijg een link via e-mail, zodat je het webinar nog kan herbekijken.

Inschrijven voor het webinar is gratis en kan hier.