3436fi.jpg

Wedstrijd is afgelopen: We geven twee handige 4-delige eetsetjes weg!

17/02/2016
Mamabaas
Door Mamabaas

We mogen 2 setjes weggeven! Als je niet alleen comfortabel aan tafel wil zitten, maar ook vooral gezellig samen wil eten, dan is dit 4-delig-eetsetje ideaal voor jou! Waag dus een kans en doe mee aan de wedstrijd. Misschien win jij wel één van de twee setjes! Het is zeker het proberen waard :-)

Kindje aan het eten met bordje, doosje en beker in de stoel

Even kennismaken...

OXO Tot maakt producten waarvan je denkt: ‘Waarom heeft niemand hier ooit eerder aan gedacht?’ Bijvoorbeeld: bordjes met een antislipbodem, antilek-drinkbekers, bestek dat niet van tafel rolt, kleine diepvriesdoosjes voor babyvoeding en bordjes met een rand die kinderen helpt eten op hun lepel te scheppen.

Op een simpele manier is OXO Tot hierop gekomen: door goed te kijken naar baby’s en mama’s. Door vragen te stellen als: ‘Hoe houden kleintjes hun lepel vast? Waar raakt hun neusje de beker als ze drinken?...’ Boordevol inzichten van hun gebruikers maken ze dagelijkse gebruiksvoorwerpen zo veel praktischer, zonder daarbij het design uit het oog te verliezen.

De bedoeling van al deze producten (antilekbekers, rietjesbekers, voedinglepels, bordjes, bewaarpotjes, bestekjes en zoveel meer) is om het jou een stuk gemakkelijker te maken. Ontdek hun volledige assortiment op www.oogappel.beof www.oogappel.nl

Wat moet je doen?

Wil je kans maken op één van de twee 4-delige-eetsetjes, dan mag je mailen naar sofie@mamabaas.com met

  1. een grappige eetfoto van je kindje(s) met mooi(e) vuil(e) snoetje(s) (eventueel met wat uitleg) + ook graag vermelden of Mama Baas de foto mag publiceren.
     
  2. Je inschrijven op de nieuwsbrief van Mama Baas (zij die dat al gedaan hebben, tellen gewoon mee).

 

De wedstrijd loopt vanaf vandaag donderdag 17 februari tot 9 uur donderdag 25 februari. Veel succes!

DE WINNAARS!

Aan iedereen bedankt voor jullie deelname! Jammer genoeg kunnen we niet iedereen deze mooie prijs geven. Er komt wel nog een artikeltje met foto's van de deelnemers die toestemming hebben gegeven. 

Dit zijn de 2 winnaars: 

  • E. Verhaeghe
  • J. Hoffman

Nogmaal bedankt aan iedereen die heeft deelgenomen aan de wedstrijd!

4-delig-eetsetje

een 4-delig-eetsetje van OXO Tot bestaat uit bestek, bord en potje

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes