6047fi.jpg

WIN 1 van de 3 Kledingstempels van Goedgemerkt die we mogen weggeven!

9/07/2019
Mamabaas
Door Mamabaas

Kinderen zijn niet altijd even ordelijk (understatement) en durven al eens iets op een verkeerde plaats te leggen of kwijt te spelen. Alles wat ze meenemen op kamp, naar school, naar de jeugdbeweging of de sportclub naamtekenen is dus de boodschap, zo hebben de meeste ouders al aan de lijve ondervonden. Strijken, plakken, stikken, …: er zijn heel wat manieren om ervoor te zorgen dat alles gemerkt wordt. Maar het nieuwste op de markt is de superhandige Kledingstempel!

naamstempel Goedgemerkt

Zo’n Kledingstempel van Goedgemerkt is echt heel handig in gebruik: in één klik merk je alle mogelijke kledij. In no time kan je dus een hele stapel kledij naamtekenen. De stempel blijft tot 30 wasbeurten zichtbaar wanneer je de kleding op maximaal 60 graden wast. Op de stempel kan je twee regels tekst kiezen, bijvoorbeeld de voor- en familienaam van je kind, en daar kan je nog een icoontje bij kiezen.

Lijkt zo’n stempel je wel iets? Dan hebben we goed nieuws: we mogen er namelijk drie weggeven! Wil jij kans maken op één van die drie stempels, vul dan snel onderstaand wedstrijdformulier in, en wie weet krijg jij binnenkort je eigen Kledingstempel thuis gestuurd!

Deze wedstrijd is ondertussen afgelopen.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes