5615fi.jpg

WIN: een boekenpakket voor oma’s en opa’s met ‘Het Bucketlist Boek voor grootouders’ en ‘Ik word (weer) oma’!

6/12/2018
Mamabaas
Door Mamabaas

December, tijd om op jacht te gaan naar de perfecte kerstcadeautjes. Ben je zwanger en wil je je ouders een cadeautje met een boodschap geven? Of wil je je mama of papa bedanken omdat ze altijd klaarstaan voor hun kleinkinderen? Dan hebben wij wel een ideetje voor hét perfecte cadeau! Met ‘Het Bucketlist Boek voor grootouders’ en ‘Ik word (weer) oma’ scoor je ongetwijfeld. En voor de oma’s en opa’s (in spe) zelf is dat pakket natuurlijk gewoon een fijn cadeautje voor zichzelf!

Het Bucketlist boek voor grootouders

Het Bucketlist Boek voor grootouders

In dit boek vind je 250 opdrachten om uit te voeren samen met je kleinkind. De ene keer heel serieus, de andere keer knotsgek. Wat dacht je bijvoorbeeld van kabouters zoeken in het bos, een jaarlijkse oma-dag met jullie eigen tradities of een winkelkarretjesrace houden?

Dankzij het boek zullen jullie samen leuke momenten beleven. Momenten die jou én je kleinkind levenslang bijblijven. En is dat niet het mooiste cadeau dat je aan jullie allebei kan geven?

Meer informatie over het boek vind je hier.

Ik word oma

Ik word (weer) oma

Dit is een leuk (cadeau)boek boordevol tips, inspiratie en herkenbare quotes voor toekomstige grootouders.

Hoe voelt het, om oma te worden en een nieuwe levensfase te beginnen? Hoe kan je je voorbereiden op de komst van je kleinkindje? Hoe kan je de kersverse ouders bijstaan? En welk type oma of opa zullen jullie zijn? De ideale voorbereiding op de komst van dat kleine baby’tje!

Meer informatie over het boek vind je hier.

Win

Lijkt dit boekenpakket voor grootouders jou ook wel iets? Neem dan snel deel aan onze wedstrijd, en wie weet ligt het pakket binnenkort bij jou onder de kerstboom!

Deze wedstrijd is ondertussen afgelopen.