7935fi.jpg

WIN een gezinsticket voor de première van ‘Ook muizen gaan naar de hemel’ op het JEF-Festival

9/02/2022
Mamabaas
Door Mamabaas

Op zaterdag 19 februari gaat het JEF-festival, oftewel hét festival voor jeugdfilm en nieuwe media, feestelijk van start. En hoe kan dat festival beter ingeluid worden dan met de première van een prachtige film? Op de planning: de animatiefilm Ook muizen gaan naar de hemel. En het leukste van al: jij kan erbij zijn op die première!

filmposter

Na een onverwacht ongeluk komen een jonge muis met een opvliegend karakter en een onzekere vos samen in de dierenhemel terecht. In deze nieuwe wereld moeten ze leren hun natuurlijke instincten te bedwingen om met elkaar de uitdagingen van deze prachtige, maar spannende omgeving aan te gaan. Hun reis is vol gevaren en verrassingen, maar tijdens hun avonturen worden ze de beste vrienden.

Ook muizen gaan naar de hemel is een prachtige stop-motionfilm voor de hele familie, over het overwinnen van vooroordelen en de kracht van vriendschap.

Je kan de film vanaf 23 februari bekijken in de Vlaamse bioscopen. Meer info vind je hier.

WIN een gezinsticket!

Ontdek deze prachtige animatiefilm in primeur tijdens de feestelijke opening van het JEF-festival. De première vindt plaats op zaterdag 19 februari om 15u in Kinepolis Antwerpen, in aanwezigheid van de ambassadeurs van het festival, Ben Segers en Jean Janssens. Je kan er op de foto met de hoofdpersonages, en in de zaal wordt de film ingeleid door de regisseurs en de stemacteurs van de film. Na de film krijg je nog een exclusieve goodiebag mee naar huis.

Ook benieuwd naar de film en de feestelijke première? Wij mogen vijf gezinstickets weggeven, telkens voor vier personen!

 

Deze wedstrijd is intussen afgelopen.

film

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes