6843fi.jpg

Win: een jaar lang gratis water van Valvert voor het hele gezin!

25/06/2020
Mamabaas
Door Mamabaas

We staan aan het begin van een hopelijk warme zomervakantie. Op die zonnige en warme dagen is het natuurlijk extra belangrijk om voldoende water te drinken. Samen met Valvert zullen we het één gezin alvast heel gemakkelijk kunnen maken om voldoende te drinken: we geven een jaarvoorraad water weg voor het hele gezin!

Wist je dat Valvert een 100% Belgisch merk is? Al in de tijd van de Romeinen stonden de bronnen in de bossen van Etalle bekend om hun water. In 1991 werd het merk van natuurlijk mineraalwater Valvert geboren. De bron en bottelarij liggen in een bosrijk natuurgebied in de Ardennen.

Het Valvert water is licht gemineraliseerd en heeft een pure smaak. Daardoor is het ideaal voor het hele gezin en is het ook uitermate geschikt voor de bereiding van babyvoeding.

Duurzaam

Bovendien trekken ze er voluit de kaart van de duurzaamheid. Zo zijn de flessen gemaakt van 100% gerecycleerd plastic (of rPET) en volledig recycleerbaar. Maar daar blijft het niet bij.

Om de kwalitatieve filtering van het water te garanderen werd er bijvoorbeeld een formele overeenkomst ondertekend met de gemeente Etalle en alle landbouwers in het gebied om de waterbron en het bos te schermen. Zo worden er duurzame landbouwpraktijken toepast om de bodem te beschermen.

Daarnaast is de bottelarij een ‘nulafval’-fabriek: 100% van het productieafval wordt gevaloriseerd door middel van recycling of energieterugwinning; er komt geen afval op de vuilnisbelt terecht. Tegen 2030 willen ze nog een stapje verder gaan en niet alleen zero waste maar zelfs zero impact bereiken.

Win een jaarvoorraad Valvert!

Dorst gekregen van al die info? Wij hebben goed nieuws: we mogen een jaarvoorraad Valvert weggeven aan één gelukkig gezin. Concreet krijgt de winnaar 1.500 flessen van 1,5 liter cadeau.

Geen nood, we zullen je huis niet volproppen met al die flessen. We voorzien 125 coupons voor telkens 2 sixpacks om het praktisch haalbaar te houden. Deze coupons zullen in één keer worden geleverd. 

Vul snel onderstaand wedstrijdformulier in, wie weet drinken jullie binnenkort een jaar lang gratis Valvert!

Deze wedstrijd is ondertussen afgelopen.

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes