7677fi.jpg

Waarom Mama Baas samenwerkt met UNIQLO

6/10/2021
Mamabaas
Door Mamabaas

Mama Baas wil het leven van de jonge ouder op allerlei manieren makkelijker maken. Dat willen we onder meer doen door logische partnerships aan te gaan met partners die onze ouders een dienst kunnen verlenen of kunnen bijstaan. En kindjes hebben nu eenmaal kleren nodig. Kleren die makkelijk zitten – om al dat ravotten aan te kunnen – die ademen en die tegen een stootje kunnen. Dus lijkt UNIQLO ons een zeer geschikte partner.

UNIQLO, een kennismaking

Wie is UNIQLO? Het is een Japans kledingmerk dat staat staat voorLifeWear-kledij. UNIQLO ontwerpt kleding om je zijn beter en comfortabeler te maken. Alle stuks zijn gedesigned met 1 achterliggende gedachte: de behoeften in je dagelijkse leven. Niet meehollen met de allerlaatste trends of hypes, wel oog voor wat je echt nodig hebt.

Eenvoud, kwaliteit en duurzaamheid zit verweven in het DNA van UNIQLO. Je vindt er een ruim assortiment aan eenvoudige essentials die bij ieders stijl passen. En goede basisstukken in je garderobe zijn van onschatbare waarde. Ze zorgen ervoor dat je zelf je eigen stijl kan creëren, dat je kan mixen en matchen tot je de outfit vindt waarbij jij je helemaal goed voelt. Of zoals UNIQLO het zegt: ‘Simple Made Better’.

Voor kinderen, voor het hele gezin

De kinderkleding van UNIQLO is ontworpen met hetzelfde idee: het mag er leuk en kleurrijk uitzien – het blijven kleine rakkers die de kleren dragen – maar het moet ook allemaal gewoon lekker goed zitten. Comfortabele kleding die voldoende bewegingsvrijheid geeft. En kledingstuks die wel het een en het ander aankunnen – want voorzichtigheid is niet meteen een woord dat in veel kinderwoordenboeken staat.

Comfort staat hoog op de ranglijst. Maar ook functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid prijkt bovenaan. Wassende (mee)mama’s (of papa’s) zullen dankbaar knikken. Zo mogen de merinowollen truien van UNIQLO gewoon in de wasmachine – halleluja voor het skippen van een ander wasprogramma – kinderbroeken hebben een aanpasbare taille, T-shirts voor baby’s hebben een knoopje aan de hoofdopening – we all know what a struggle it is! Lang leve ‘gemak’.

Bij UNIQLO kan je eigenlijk een garderobe samenstellen voor iedereen thuis: hip en toch sober, essentials voor het hele gezin. Praktische kleren en betaalbare kwaliteit, ‘Made for all’. Enkele kledingstukken waarvoor het Japanse merk wereldwijd gekend is: de Ultra Light Down jassen, kasjmieren en merinowollen truien en de Heattech thermische ondermode.

Waar vind je UNIQLO?

Van deze Japanse wereldspeler op de kledingmarkt vind je intussen vier winkels in België. En uiteraard vind je ook alles wat je zoekt in hun uitgebreide webshop.

 

* Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met onze partner UNIQLO. Bekijk hun nieuwe collectie voor de herfst 2021. Meer info over ons advertentiebeleid vind je hier.