JEF film Onafscheidelijke duo's

Filmtip voor peuters en jonge kleuters: ‘Onafscheidelijke duo’s’ + WIN een gezinsticket!

6/12/2023
Mamabaas
Door Mamabaas

Je peuter of jonge kleuter al meenemen naar de bioscoop? Zeker hoor! JEF heeft voor de allerjongsten een superfijne film helemaal op het einde van het jaar. Zo kan je vanaf 20 december 2023 gaan kijken naar ‘Onafscheidelijke duo’s’. Ideaal voor een uitje tijdens de kersvakantie. En … we mogen er 4 gezinstickets (voor 4 personen) weggeven!

Op zoek naar een fijne en toegankelijke film voor je peuter en jonge kleuter? Doorheen het jaar presenteert JEF films helemaal op maat van peuters en kleuters. Je mag kleurrijke kortfilmcompilaties en films in de bioscoop verwachten. En rond het einde van het jaar kan je weer terecht in de cinema voor een fijne (eerste) filmervaring op het grote scherm voor je kindje(s).

Onafscheidelijke duo’s

JEF film Onafscheidelijke duo's

De film die JEF presenteert eind 2023 is ‘Onafscheidelijke duo’s’. Vanaf 20 december 2023 kan je hem gaan bekijken in verschillende Vlaamse bioscopen.

De film bestaat eigenlijk uit een compilatie van vier korte films voor peuters en kleuters. Centraal staat telkens de onvoorwaardelijke liefde, ook wanneer je hebt afscheid moeten nemen.

Een berenjong zoekt zijn moeder, een konijn ondersteunt haar jong bij de allereerste stapjes, een laars rent achter zijn voetenpaar aan en een katje volgt trouw de in de sporen van zijn baasje.

Alle info over waar en wanneer je de film kan zien, en tickets kopen vind je hier.

JEF film Onafscheidelijke duo's

Duur: 35 minuten

Leeftijd: 2+

Genre: animatie

Taal: Nederlands gesproken

 

Hier kan je de film zien:

  • Studio Skoop (Gent)
  • Sphinx cinema (Gent)
  • Lumière Antwerpen
  • Lumière Mechelen
  • Lumière Brugge
  • Cinema ZED (Leuven)
  • Buda Kunstencentrum

 

WIN 4x4 tickets voor ‘Onafscheidelijke duo’s’!

Zin in een gezellig cinema-uitje met je gezin? Dan hebben we goed nieuws, want wij mogen 4 gezinstickets (voor 4 personen) weggeven!

Vul vóór 24 december 2023 – 23u59 onderstaand wedstrijdformulier in. En wie weet beleef jij samen met je kindje en/of gezin binnenkort een fijn filmmoment in de bioscoop.

 

* Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met onze partner JEF. Meer info over ons advertentiebeleid vind je hier.