meisje met herfstjas

Hallo herfst, hallo gezellige en warme jas + WIN een down jas van UNIQLO

24/10/2022
Mamabaas
Door Mamabaas

Oké, de zomer heeft als seizoen duidelijk de beste troeven. Maar onderschat de herfst toch ook niet. Geef toe, de kleurpracht, ravotten in het bos, een picknick in najaarszon … daar houden we van! En de dalende temperaturen zijn geen probleem met een goede herfstjas. Nog op zoek naar een leuk model? We geven wat inspiratie.

De juiste outerwear maakt of kraakt de herfst, toch? Eens je lekker warm ingeduffeld bent, is het een prachtseizoen waarin je nog maximaal kan genieten van de nodige uurtjes buiten. Laat de kinderen maar uit wanneer je kan ;-)

1. Voor kinderen

mama houdt dochter in de armen

Kinderen en jassen, het is een eeuwige strijd. Het liefst zouden ze in het putje van de winter nog naar buiten gaan in hun T-shirt, right? Dan is een licht, maar warm jasje tijdens de herfst het perfecte compromis.

De ultra light down jassen van UNIQLO zijn een aanrader. De dunne variant van deze jasjes zijn ongelofelijk licht. Ideaal voor de start van herfstseizoen, maar ook als het wat kouder wordt zijn ze onmisbaar. Je kan een ULD-jasje ook dragen als onderjas. Of zelfs binnenshuis doen ze prima dienst, omdat je echt niet het gevoel hebt dat je rondloopt met een jas.

mama en dochter in wijnterjas

Voel je de winter naderen? Geen zorgen, de ULD-jassen bestaan ook in een dikkere variant met meer dons: de ultra light down puffer jackets. Nog altijd heel erg licht – alsof je géén jas aanhebt, kindjes! – en toch al lekker warm. Voor de iets grotere fashionista kids, zij kunnen een XXS met een shiny afwerking  uit de dames collectie!

 

2. Voor mama/oma

Uiteraard wil jij vooral in de eerste plaats warm hebben als je naar buiten trekt. In tegenstelling tot je kroost het liefst dus mét een jas. Ben je op zoek naar een echt warme winterjas? Dan is een seamless down jas misschien wel je ding.

mama en dochter op wandel

Voor de koude winterdagen ontwierp UNIQLO een jas die de warmte van echte dons ten volle benut. Een donsjas die dus het perfecte evenwicht bewaart tussen warmte en stijl. Met de typische ‘banden’ van een donsjas, maar zonder stiksels ertussen.

Wind en regen, eat your heart out. Want deze jas is een windproof design, met een waterafstotende coating. Het ontwerp kreeg dit seizoen nog een update: de schouderlijn werd iets verder naar achteren geplaatst om de waterdichtheid te verbeteren. Ook de naden werden aangepast met oog op een betere water- en winddichtheid.

3. Voor papa/opa

opa op wandel met kleindochter
opa knuffelt kleindochter

Voor de grotere kinderen dan ;-). De hybrid down jassen zitten in het assortiment van UNIQLO met verschillende varianten voor mannen en vrouwen.

De hybride constructie van zo’n combineert de voordelen van dons met een functionele vulling. Zo krijg je een warme, maar ook lichte en soepele jas, met een elegant en stijlvol design.

Bepaalde bepaalde zones zijn ook voorzien van ‘mesh’ om zo de jas waar nodig voldoende te laten ademen. En groot pluspunt al de herfst regenachtig wordt: de jas is waterafstotend. Je bent helemaal klaar voor lange herfstwandelingen!

Mag het nóg warmer? De ultra warm hybrid down jassen zijn de warmste die je vindt bij UNIQLO. Deze jassen bestaan uit 3 lagen (dons, vulling en isolerende aluminium). En … zitten mega comfortabel. Het ontwerp houdt lekker warm, maar behoudt tegelijk je bewegingsvrijheid. Heel handig als je achter je kinderen crosst of mee in bomen klimt.

De vulling werd aangevuld met katoen op de plaatsen waar je veel beweegt is (armen, schouders, oksels): warmte, zonder te zwaar te worden. En ter hoogte van nek en romp garandeert meer premium de warmte.

WIN: een jas van UNIQLO

mama knuffelt dochter

Wij mogen een van bovenstaande jassen van UNIQLO weggeven!

Vul vóór 18/11/2022 - 23u59 onderstaand wedstrijdformulier in.

En wie weet loopt iemand van jouw gezin binnenkort te shinen in een topjas. 

 

Waar vind je UNIQLO?

Van deze Japanse wereldspeler op de kledingmarkt vind je intussen drie winkels in België. En uiteraard vind je ook alles wat je zoekt in hun uitgebreide webshop.

 

* Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met onze partner UNIQLO. Bekijk hun nieuwe collectie voor de herfst/winter 2022. Meer info over ons advertentiebeleid vind je hier.

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes