2937fi.jpg

5 tips om meer te genieten van je kids

9/10/2023

Clichés durven al eens te kloppen. Zo ook deze: ze worden heel snel (te snel?) groot. Daarom heb ik vijf eenvoudige regeltjes ingevoerd om te genieten van mijn kleine bengels, no matter what.

Qualitytime beleven wij zo

 1. ’s Ochtends staan we 10 minuutjes vroeger op dan we eigenlijk moeten. Die tijd gebruiken we om samen in bed nog lekker te knuffelen. Geloof me, dat zorgt voor een echte energieboost, zowel voor jezelf als de kindjes. En tijdens de moeilijke momenten overdag heb je iets fijns om aan terug te denken.
   
 2. Op weg naar de crèche/school zetten we leuke liedjes op. We zingen en dansen in de auto. Geen traantjes, enkel fun. Zo komen we altijd en overal aan met een goed humeur.
   
 3. ’s Avonds laat ik de kinderen wat langer in de crèche/opvang blijven. Die extra tijd gebruik ik om op mijn eentje boodschappen te doen en het huis op orde te zetten. Als de kindjes thuis komen, hoef ik niet meer te stressen over te actieve kindjes of het vele werk in huis.
   
 4. Elke avond mogen de kindjes één activiteit kiezen die we samen doen. Iets kleins zoals muziek luisteren, knutselen of een verkleedpartijtje organiseren. Plezier dat niemand kan stelen.
   
 5. ’s Avonds herhalen we het ochtendritueel. Nadat iedereen fris gewassen is, kruipen we net voor bedtijd nog even gezellig bij elkaar in de zetel voor een knuffelmoment.

Tijd kun je nooit terugdraaien, maar ik merk dat deze kleine regeltjes ons echt helpen om ongelooflijk van elkaar te genieten, elke dag. 

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes