mama en zoon

Mama Baas Plus: Masterclass Opvoeden met etiketjes (ADHD, ASS, OCD ...) met Eline Claeys

6/12/2023
Mamabaas
Door Mamabaas

Zit je hoofd vol vragen rond het welzijn en de opvoeding van je kind? Bij Mama Baas Plus krijg je concrete en kwaliteitsvolle antwoorden op al je vragen, aan de hand van masterclasses gegeven door ervaren experts. Ook onze nieuwste masterclass heeft weer een interessant thema: opvoeden met etiketjes. 

Wil je beter begrijpen wat 'normaal' is? Wat is de norm? Moeten we voor elke diagnose een andere manier van opvoeden volgen? En welke opvoeding past er dan bij mijn kind? Wil jij jouw kind helpen zichzelf beter te begrijpen en leren om te gaan met alle complexe gevoelens die door zijn/haar lichaam razen? Dan is de Masterclass Opvoeden met etiketjes iets voor jou! Expert Eline  Claeys biedt informatie, inzichten, tips en tricks en nog zoveel meer. 

Eline Claeys is orthopedagoge en legt zich al jaren toe op het ondersteunen van ouders en jongeren met een 'diagnose'. Ze heeft een eigen praktijk en werkt als zorgcoördinator op een Steinerschool. Eline is mama van twee zoontjes en kreeg zelf de diagnose ADHD. 

Wat kan je verwachten?

  • De masterclass bevat 120 minuten aan videomateriaal, opgedeeld in drie modules. Je kan alle video’s meteen na elkaar bekijken of in stukjes, zodat je alles op je eigen tempo kan volgen wanneer jij het wilt. 
    In de eerste module gaat Eline dieper in op het thema 'Anders zijn'. Waarom zijn er zoveel kinderen met een diagnose zoals ASS, ADHD, OCD ... ? Waarom vallen zoveel kinderen buiten de norm? En wat is de norm juist? 
    In de tweede module worden vragen getackeld zoals: Moeten we alle diagnoses afzonderlijk gaan bekijken of is het net interessanter om te zoeken naar die grote gemene deler? Wat schuilt er onder het gedrag van kinderen? Wat neem je best mee in het ondersteunen van een kind met deze uitdagingen?
    In module drie wordt het concreet. Zijn kinderen met een etiketje kleine ettertjes die een weekje onder de harde hand van nonkel Fons bijgeschroefd moeten worden? Moeten we ons als volwassenen groter maken? Of zit het antwoord juist in de verbinding en de relatie tussen ouder en kind? 
  • Bij de masterclass krijg je ook de audiobestanden, zodat je deze als podcast kan beluisteren. Vind je het moeilijk om na de werkdag nog achter je pc te kruipen? Kamp je met een acuut tijdsgebrek en maak je liever gebruik van een autorit of wandeling om informatie te vergaren? Beluister deze masterclass dan als podcast. 

EARLY BIRD-actie: € 10 korting

Snelle beslissers kunnen deelnemen voor € 25 i.p.v. € 35 tijdens de EARLY BIRD-actie!

> MASTERCLASS OPVOEDEN MET ETIKETJES

Meer lezen?

Mama Baas Plus Masterclass Opvoeden met etiketjes 2
Mama Baas Plus Masterclasses

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes