buschauffeur met kind

Ontroerend: buschauffeur maakt de dag van een kleine jongen

22/02/2024
Mamabaas
Door Mamabaas

Een Amerikaanse buschauffeur fleurde de dag van de kleine Levi helemaal op. En we geven toe, hij doet onze harten mee smelten. En dat omdat hij de jongen … een pyjama kocht.

Larry Farrish Jr. (35) is schoolbuschauffeur. In zijn omgeving staat hij bekend om zijn inspanningen voor anderen. En dat hij een gouden hart heeft, toonde hij onlangs nog eens.

Geen pyjama

Larry rijdt met een schoolbus in Louisville (Kentucky). Onlangs merkte hij dat een van zijn jonge passagiers, Levi uit het eerste leerjaar, er niet erg gelukkig bijliep.

“Normaal staat hij mij met een grote glimlach op te wachten als ik aankom, maar die dag zat hij op de grond met zijn jas over zijn hoofd", vertelt Larry. "Ik vroeg hem: 'Hé maatje, wat is er aan de hand? Wat scheelt er?'”

Met tranen in de ogen vertelde Levi hem dat het pyjamadag was in zijn klas, maar dat hij geen pyjama's had die hij kon aantrekken om mee naar school te gaan. Larry zag ook hoe Levi zelfs niet bij zijn vriendjes ging zitten op de bus.

‘Dat moet ik oplossen’, dacht de buschauffeur.

Tranen van vreugde

Toen zijn ochtendrit met de bus erop zat, ging Larry meteen naar de winkel en kocht er twee pyjama’s. Daarmee trok hij naar Levi’s school.

buschauffeur Larry en Levi

"Ik zei: 'Je had verdriet vanochtend, je huilde, dus ik kocht deze pyjama voor jou’’, herinnert Larry zich. En hij voegde eraan toe: "Hij was zo enthousiast – je had moeten zien hoe zijn gezicht opfleurde."

Mr. Larry, zoals de kinderen hem noemen, maakte de dag van de kleine jongen weer helemaal beter. "Ik zie dat meneer Larry vriendelijk is en dat zijn hart vol met vreugde zit," zei Levi zelf. "Toen hij me de pyjama gaf, weende ik van blijdschap."

Genieten van elke minuut

Voor hij achter het stuur van een bus kroop, werkte Larry als justitieambtenaar en vrachtwagenchauffeur. Maar nu heeft hij zijn roeping gevonden.

"Ik rijd al zeven jaar met bussen. Het is mijn passie, omdat ik een band kan opbouwen met de kinderen," legt hij uit. "Ik geniet echt van elke minuut."

Jefferson County Public Schools, waar Levi naar school gaat, plaatste het verhaal van Larry’s hartverwarmende gebaar op hun Facebookpagina. En hij kreeg heel wat lofzangen van andere ouders in de commentaren.

facebook post

 

Bron: today.com

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes