Jongen maakt tekening met Dessineo Characters

Gespot én getest: met Dessineo Characters maakt je kleine kunstenaar de mooiste tekeningen + WIN er een!

25/11/2022
Mamabaas
Door Mamabaas

Tekenen, een bezigheid die zowat elke kindje weleens inplant. Lukt het nog niet zo goed om alles te creëren wat in dat fantasierijke hoofd zit? Dan is een leuk en makkelijk helpend handje welgekomen. Eentje dat je ook kan winnen.

Tekenen als de besten

Een tekentalent ben ik nooit geweest. Maar … het had misschien gekund als ik … (vul zelf maar in ;-)) jaar geleden Dessineo Characters van Koninklijke Jumbo had!

Met Dessineo Characters creëren kinderen de leukste personages. Ze leren in 3 eenvoudige stappen de mooiste en uniekste figuren te ontwerpen.

Jumbo Dessineo Characters

Hoe werkt het? Beginnen doe je door 3 sjablonen te kiezen. Die klem je vast aan de lichtbak, samen met een A4-papier. En dan hop, het tekenen kan beginnen.

De eerste stap is de vorm: die tekent je kindje heel eenvoudig na dankzij het rode licht. Daarna is het de bedoeling om met het groene licht de uitdrukkingen van je nieuwe personage te tekenen. En met het blauwe licht ten slotte voeg je er details aan toe voor een spetterend eindresultaat.

Zo kan je tot wel 500 verschillende figuren creëren, en oefen je op een speelse manier je tekenvaardigheden.

Ons tekenwonder is fan

meisje tekent met Dessineo Characters

“Mijn dochters tekenen enorm graag. Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Ja, tekenen en knutselen zijn een vast onderdeel van de reeks ‘ik kan nog niet gaan slapen, want ik moet nog dringend …’-excuses.”

“Mijn grootste artiest (5 jaar) mocht de Dessineo Characters uittesten en was ongelooflijk enthousiast. Je kan zelf het patroon samenstellen dat je wil tekenen. Elk patroon heeft 3 lagen en het werkt met lichtgevende panelen – jep, kleur en geluid, altijd een winner … mama en papa zijn wel blij dat het enkel het eerste is ;-).”

“Het tekenen gaat vlotjes. Stap 1: contouren tekenen. Stap 2: gezichten en andere vormen tekenen. Stap 3: details toevoegen. En dan kan je kunstenaartje naar hartenlust inkleuren en afwerken.”

“Dessineo Characters biedt enorm veel variatie. Je maakt er ongelóóflijk veel combinaties mee. Het duurt wel even eer je kind ze allemaal heeft uitgeprobeerd. Als dat zelfs al lukt :-). Conclusie: la nouvelle Van Gogh est arrivée en mijn dochter is grote fan van Dessineo Characters!”

WIN: een Dessineo Characters

Jumbo Dessineo Characters

Is jouw kindje ook een tekenliefhebber?

Wij mogen 3 Dessineo Characters-exemparen weggeven.

Vul vóór 30 november 2022 – 23u59 onderstaand wedstrijdformulier in.

Wie tekent jouw Picasso in spe er binnkort op los!

 

 

* Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met onze partner Jumbodiset. Meer info over ons advertentiebeleid vind je hier.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes