6931fi.jpg

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet en de kleur is … blauw, geel, roze of groen!

4/09/2020
Mamabaas
Door Mamabaas

Heeft jouw zoon of dochter al een favoriete kleur? We hebben dé manier gevonden om creatief aan de slag te gaan met je lievelingskleur en een verzameling te maken van mooie, nutteloze, creatieve, absurde dingen in de mooiste kleuren die er bestaan: de boekjes ‘Ik zie, ik zie wat jij niet ziet en de kleur is … blauw/roze/geel/groen.’

Auteur Elise De Rijck, bekend van de Bucketlist boeken, maakte vier nieuwe boekjes waarbij telkens één kleur de hoofdrol speelt. Kies het boekje in je favoriete kleur uit en ga daarna aan de slag met tal van grappige en unieke opdrachten waarbij je echt al je zintuigen kan inschakelen!  

ik zie ik zie

De materialen die daarvoor nodig zijn heb je misschien al in huis - denk maar aan lijm, een schaar of potloden -  of kan je allemaal vinden in de winkels van Ava. Daar verkopen ze de boekjes trouwens ook, én je vindt er heel leuk knutselgerief.

ik zie ik zie

De boekjes zijn ideaal voor kinderen tussen 7 en 11 jaar die graag creatief bezig zijn, of voor jongere kinderen die wat hulp krijgen.  

ik zie ik zie

Meer info

Meer info over de boekjes ‘Ik zie, ik zie wat jij niet ziet en de kleur is… blauw/groen/roze/geel’ van Elise De Rijck vind je hier

ik zie ik zie

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes