Switch & Go Dino Surprise

WIN: 1 van de 5 Switch & Go Dino’s Surprise van VTech!

21/03/2023
Mamabaas
Door Mamabaas

Joepie, paasvakantie! Dat betekent dat het bijna tijd is om paaseitjes te gaan zoeken. Maar deze lente komt speelgoedfabrikant VTech ook met andere eieren op de proppen: de Switch & Go Dino’s Surprise - en wij mogen er vijf weggeven! 

VTech

Is het nu een ei, een dino, of toch een superstoer voertuig? De Switch & Go Dino’s Surprise is het gewoon allemaal! Uit een verrassingsei haalt je kleine rakker zijn/haar eigen dino – die in een handomdraai kan getransformeerd worden tot een superstoer voertuig, compleet met coole lichteffecten, stoere zinnetjes en realistische geluiden. 

Er zijn vier soorten dino’s, telkens in twee kleurvarianten: de T-Rex, de Velociraptor, de Triceratops en de Pteranodon. Welke er precies uit het ei kruipt, dat blijft natuurlijk een verrassing.  Hoe meer dino’s je speelvogel verzamelt, hoe spannender het avontuur wordt. Wie is het snelst, wie heeft de coolste transformatie en wie is het meest onverschrokken? 

VTech

De Switch & Go Dino’s zijn gemakkelijk te combineren met de Switch & Go Dino’s die al eerder verschenen. Altijd fijn om favoriet speelgoed verder uit te breiden – en deze nieuwe impulsen zullen ongetwijfeld zorgen voor heel wat nieuwe zelf verzonnen verhalen en avonturen! De Switch & Go Dino’s Surprise zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. 

Je vindt de Switch & Go Dino’s o.a. hier

VTech

Win! 

Wij mogen 5 Switch & Go Dino’s Surprises weggeven! Om welke dino’s het precies gaat blijft nog even een verrassing. Ook benieuwd geworden? Waag dan snel je kans via onderstaand wedstrijdformulier!  

Deze wedstrijd is ondertussen afgelopen.
 

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes