JEF film voor kleuters de nieuwe avonturen van Capelito

Filmtip voor kleuters: ‘De nieuwe avonturen van Capelito’

14/09/2023
Mamabaas
Door Mamabaas

Je kleuter de bioscoop laten ontdekken? Dat is zeker niet te vroeg. JEF heeft speciaal voor de allerjongsten films op maat. Dat wil zeggen: niet te lang en vol avontuur en ontdekking. Zo kan je vanaf 27 september 2023 gaan kijken naar ‘De nieuwe avonturen van Capelito’.

Op zoek naar een fijne en toegankelijke film voor je peuter of kleuter? Doorheen het jaar presenteert JEF films helemaal op maat van peuters en kleuters. Verwacht je aan kleurrijke kortfilmcompilaties in de bioscoop, ook tijdens het najaar van 2023. Ideaal voor een fijne (eerste) filmervaring op het grote scherm.

De nieuwe avonturen van Capelito

JEF film voor kleuters de nieuwe avonturen van Capelito

De ‘herfstfilm’ die JEF presenteert is ‘De nieuwe avonturen van Capelito’. Vanaf 27 september 2023 kan je met je kleintje in de bioscoop gaan kijken naar 8 speelse filmpjes met de paddenstoel Capelito. Met diverse thema’s voor kleuters.

Capelito is een paddenstoel met praatjes. Met een eenvoudige druk op zijn neus verandert zijn paddenstoelenhoed in een nuttig voorwerp. Handig wanneer de gezellige zwam zich weer eens in nesten werkt.

In 8 woordeloze korte filmpjes reist hij met het vliegtuig naar een ver land, speelt hij geleidehond voor een blinde vriendin, zit hij een vervelende bromvlieg achterna of knutselt hij een draaimolen uit afvalmateriaal.

Alle info over waar en wanneer je de film kan zien, en tickets kopen vind je hier.

de nieuwe avonturen van capelito poster

Duur: 39 minuten

Leeftijd: 3+

Genre: animatie

Taal: zonder dialoog

Hier kan je de film zien:

  • Sphinx cinema (Gent)
  • Lumière Antwerpen, Brugge en Mechelen
  • Cinema ZED (Leuven)
  • BUDA (Kortrijk)

WIN 4x4 tickets voor ‘De nieuwe avonturen van Capelito’!

JEF film voor kleuters de nieuwe avonturen van Capelito

Zin in een gezellig cinema-uitje met je gezin? Dan hebben we goed nieuws, want wij mogen 4 gezinstickets (voor 4 personen) weggeven!

Vul vóór 1 oktober 2023 – 23u59 onderstaand wedstrijdformulier. En wie weet beleef jij samen met je kindje en/of gezin binnenkort een topmoment in de bioscoop.

 

Bekijk de trailer

 

* Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met onze partner JE.F. Meer info over ons advertentiebeleid vind je hier.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes