7448fi.jpg

Voordelig naar een pretpark met je kroost? Bieden geblazen

11/05/2021

Hoe.zee! De pret- en dierenparken openden de deuren op 8 mei. Staan jouw stoere avonturiers te popelen om de rollercoasters te bedwingen? Kunnen je kleine dierenvrienden niet wachten hun favoriete exotische viervoeter weer te zien? Boeken die tickets, picknick inpakken en off you go!

Zin in pretparkpret? Bied mee voor voordelige tickets

We mogen weer zwieren en zwaaien in pretparken. Eerlijk: het is het ideale moment voor een dagje pretpark met je kroost. Voorlopig mag er maar een beperkt aantal bezoekers binnen, dus het is niet over de koppen lopen. Geen ellenlange (of ellendig lange) rijen voor de leukste attracties – uitdaging met ongeduldige kotertjes, right? En het kwik klimt niet tot 30° zoals dat in de zomer durft te doen.

Op zoek naar tickets? Gouden tip: neem een kijkje op VakantieVeilingen.be. Van Plopsa en Walibi tot Park Forestia en de Grotten van Han. Er lopen tal van veilingen met tickets voor de leukste pretparken en dierentuinen. Bied mee en voor je het weet plan je een dagje weg. Met tot 60 % voordeel dan nog.  

Hoe begin je eraan? Heel eenvoudig: maak een gratis account aan, kies de veiling met toegangstickets voor het park dat je ogen uitsteekt en hop, bieden maar. Zolang het klokje loopt, kan je meebieden. Haal je het winnende bod binnen, dan word je overladen door confetti op de pagina. Je krijgt een bevestigingsmail en hebt dan 5 dagen de tijd om te betalen.

Je bepaalt zelf de prijs die je wil geven aan je koopje, en je doet een goede én betrouwbare deal. En gegarandeerd stralende kindergezichtjes.

Meisje in pretparkattractie

Op naar Plopsaland!

Wij waagden onze kans en tikten voordelige tickets voor Plopsaland De Panne op de kop. 3 kindjes dolblij en razend enthousiast. 1 mama en 1 meter eigenlijk ook .

Als we in de auto kruipen richting de kust, deelt het weer ons enthousiasme aanvankelijk niet. De zon heeft zich overslapen, een grijze hemel serveert ons miezerregen terwijl we het park binnenwandelen. Ja, binnenwandelen. Zonder de minste wachtrij. Dat is het voordeel van die regendruppels. En van het feit dat je vooraf je ticket registreert en je plekje binnen reserveert.

Meisje in rollercoaster

Allesdurver gespot

Maar voor een uitgelaten kind is een beetje nattigheid compleet bijzaak. Als eerste ter plaatse: de meter en Hannah (5). En die laatste weet verbazend goed de weg … naar de rollercoasters. Jup, deze kleine allesdurver geniet anderhalf uur van het ene rondje na het andere in de snelle attracties – diegene waarin ze met haar nét gehaalde 1m20 mag meerijden.

Kleuters in pretpark

Lachen en gillen

Mina (4) en Maurice (2,5) (en mama) komen rond de middag ook aan – er was eerst nog een zwemles te tackelen – en brachten de zon mee. Gelukkig niet per se extra volk. Langer dan 5 tot max. 10 minuten hoeven we nergens aan te schuiven. Za.lig.heid! Net genoeg om hier en daar een sandwich, stuk wortel of komkommer, en een aardbeitje binnen te steken. Energie tanken voor elke parktopper die we tegenkomen.

Geen idee of je via VakantieVeilingen.be met een ticket meteen een garantie voor brave kindekes hebt binnengehaald, maar ons kleutergevolg is voorbeeldig. De drie verstaan mekaar perfect. En ongeveer alle attracties die kunnen, hebben ons vijven zien passeren. Ook horen lachen of af en toe gillen. Dat moet, als je in de boomstammetjes naar beneden dondert richting het water, niet? Of in de rolschaatsrollercoaster aan een toch behoorlijke snelheid over de rails scheurt.

Mama met zoontje in pretpark

Dag en nacht?

De award van stoere man van de dag gaat zonder twijfel naar Maurice: snel of traag, hoog of laag, hij vindt het allemaal helemaal prima! En de award voor beste eter, braafste kind en inschikkelijkste jongen van de hoop: check, check en check.

Cliché of niet: het is 18 uur voor we het goed en wel doorhebben en we – met een ietsiepietsie weerstand van de jongste – weer richting de auto gaan. Zeg maar slenteren. Want we bespeuren wat vermoeide beentjes en hoofdjes. Maar om het met de woorden van Hannah te formuleren: ‘ik vind het niet fijn dat de dag voorbij is. Ik wou dat Plopsaland ook vannacht open was en dat ik kon blijven'. Laten we zeggen dat we nog tig keer zullen bieden op parktickets. 

 

* Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met onze partner VakantieVeilingen. Meer info over ons advertentiebeleid vind je hier.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes