Inne

Inne

Inne, (1981), gelukkig samen met de liefde van haar leven, wensmama, meter van twee topmeisjes.

Werkt als redacteur voor Mama Baas en als schrijfster.

Beste eigenschap: mensen graag zien.

Slechtste eigenschap: een uitsteller eerste klas! Waarom op voorhand beginnen als het ook net tegen de deadline kan … Oeps. Maar ik start elke keer met het voornemen om beter voorbereid te zijn!

Volmaakt gelukkig op reis, het liefst ergens in een ver continent, maar in Europa eigenlijk ook. Compleet offline gaan. Alleen met mijn lief. Genieten van andere cultuur en natuur. Of op een volleybalveld. Of als ik luidkeels kan meezingen in de auto. Het ook de enige plek waar ik daarvoor toestemming krijg. Anderen lijken mijn engelenstem niet zo hard te appreciëren. Vreemd.

Ik heb de pest aan strijken. En oneerlijke of egoïstische mensen. Ook wel aan mensen die smakken tijdens het eten.

Ik zou wel eens een kinderboek willen schrijven.

Mijn favoriete auteur: dat blijft nog altijd dezelfde als tijdens mijn jeugdjaren: Thea Beckman. Compleet opgaan in haar verhalen, weg van de wereld. Misschien is het ook wel dringend tijd om weer wat meer in de zetel te kruipen met een goed boek. Want ik lees nu maar veel te weinig meer.

Dit waardeer ik het meest bij vrienden: de onvoorwaardelijke steun en liefde van mijn vriendinnen, ook als ik moeilijke periodes doormaak. Ook al denk ik dat soms, dankzij hen ben ik nooit alleen en sta ik er nooit alleen voor.