Film Mamma Boe op zoek naar thuis

Zomerfilmtip Mamma Boe: op zoek naar thuis + WIN een familieticket

25/07/2022
Mamabaas
Door Mamabaas

Zit het weer eventjes niet mee deze zomervakantie? Of is het zo warm dat een activiteit mét airco meer dan welgekomen is? Dan hebben we een fijne tip! Vanaf begin augustus kan je met de kleinsten genieten van de film ‘Mamma Boe: op zoek naar thuis’.

De film loopt in de Vlaamse bioscopen. Vanaf 3 augustus in Sphinx cinema (Gent) en Cinema Zed (Leuven) speelt hij. Vanaf september is hij ook te zien in de Lumière cinema’s (Antwerpen, Mechelen en Brugge).

Nieuwsgierige koe

Film Mamma Boe op zoek naar thuis

‘Mamma Boe: op zoek naar thuis’ is een leuke animatiefilm voor kindjes vanaf 3 jaar, vol speelse humor, gezellige liedjes en avontuurlijke personages. Ideaal als eerste cinema-ervaring!

De film vertelt het verhaal van een nieuwsgierige koe, Mamma Boe, die de wereld ontdekt. Na een lange reis vanuit Zuid-Afrika landt er een ooievaar op de boerderij van Mamma Boe om er een nest te bouwen.

Door haar komst stelt Mamma Boe zich vragen over haar eigen thuis. Want wat is een thuis eigenlijk? Hoe kan je zeker zijn dat de weide en boerderij waar je woont ook echt je thuis zijn? En is het elders op onze grote wereldbol misschien beter?

Haar beste vriend Kraai doet er alles aan om haar te laten zien dat het gras niet groener is aan de overkant, maar dat je wél soms moet verdwalen om de weg naar huis te vinden.

WIN een familieticket (voor 4 personen) voor 'Mamma Boe'

Film Mamma Boe op zoek naar thuis

Wij mogen 5 familietickets (4 personen) weggeven voor Mamma Boe: op zoek naar thuis! De tickets zijn geldig in augustus in Sphinx cinema (Gent) en Cinema Zed (Leuven), en vanaf september ook in de Lumière cinema’s (Antwerpen, Mechelen en Brugge).

Vul vóór 10 augustus 2022 - 11u59 onderstaand wedstrijdformulier in en wie weet kunnen jullie binnenkort samen genieten van deze toffe film!

 

* Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met onze partner J.E.F. Meer info over ons advertentiebeleid vind je hier.

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes