7790fi.jpg

Inspiratie Sint / Kerst voor kindjes die dol zijn op glitters en eenhoorns (en WIN!)

1/12/2021
Mamabaas
Door Mamabaas

Hoor wie klopt daar kinderen? De sintgekte bereikt dezer dagen het hoogtepunt. Misschien ben je last minute nog op zoek naar ideeën, of misschien ben je al volop bezig met het inslaan van kerstcadeautjes. Wij hebben alvast wat inspiratie voor kindjes die dol zijn op glitters en eenhoorns!

Ruby

Ruby Mijn Glittertattoo Kitten

Een schattige kitten, daarmee scoor je altijd bij kinderen. Maar het kan nóg leuker! Kitten Ruby kan niet alleen praten, ze deelt ook haar gevoelens. Voelt ze zich op haar gemak, dan licht haar kleur op. De kleuren laten meteen zien wat ze nodig heeft. Sensoren in haar lijfje zorgen ervoor dat ze reageert op aanraking: wordt ze geaaid, dan laat ze merken hoe fijn ze dat vindt. En kroelt haar baasje voorzichtig haar kopje of rugje, dan valt ze in slaap.

Maar de kers op de taart, dat is toch het feit dat Ruby een ware tattoo-artist is. Om haar pootje zit een armbandje met inkt, waarmee ze schattige glittertattoos kan uitdelen. Ruby beweegt haar pootje op eigen kracht heen en weer en laat een pootafdruk achter op je hand.

Ruby

Nel testte Ruby met veel plezier uit:

Ruby, de interactieve knuffelkat, is een grote hit bij Nel. Ze vindt het geweldig dat de kat praat en zingt en danst de hele tijd mee. Maar het allertofste zijn natuurlijk de roze glittertattoo’s. Het plaatsen van de tattoo vraagt wat handigheid en je moet goed mikken, maar je beleeft er ongelooflijk veel plezier aan!

Styla Mijn Glamour Unicorn

De eenhoorn Styla ziet er onweerstaanbaar uit: met een zacht, aaibaar vachtje, prachtige vleugels met glitters en een bloem op haar hoofd. Ze heeft een magische toverstaf waarmee je kleur kan brengen aan haar hoorn, vleugels, ogen en manen. De bloem op haar hoofd kleurt mee en gaat opnieuw en dicht als je erop blaast.

Met één druk op haar amulet breng je haar bovendien tot leven. Styla zegt lieve woordjes en zinnetjes en kent veel liedjes. Ze zingt graag, en dan nog liefst van al samen in duet. Als ze jouw lievelingsliedjes hoort, knipperen haar lichtjes en deinen haar vleugels en de bloem op haar hoofd vrolijk mee.

Ze staat, kan zitten, houdt van dansen, tutten met kammetjes en spelen. Ze laat zich eindeloos oppakken en knuffelen.

VTech

Alix testte Styla met veel plezier uit:

Alix houdt van eenhoorns. En dan is ‘houden van’ nog een understatement. Je kunt je het enthousiasme voor Styla dus wel voorstellen … Een prachtige unicorn, zoals Alix het zegt. De toverstaf zorgt voor een extra dimensie en het is heerlijk om Alix te zien opgaan in die fantasiewereld. Met de toverstaf kan ze een kleur kiezen voor de ogen, bloem, hoorn en manen en als je iets liefs zegt reageert Styla hierop. Alix danst en zingt ook graag mee en de fonkelende lichtjes laten ook kleine zus Millie niet onberoerd. Echt een leuke aanwinst hier! En ik ben blij dat Styla na een tijdje automatisch uitschakelt ;-).

WIN!

Goed nieuws: we mogen twee lezers blij maken! We geven één  Ruby Mijn Glittertattoo Kitten en één Styla Mijn Glamour Unicorn weg. Vul snel onderstaand wedstrijdformulier in en laat ons weten naar welke prijs je voorkeur uitgaat. Veel succes!

Deze wedstrijd is ondertussen afgelopen.

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met VTech. Meer lezen over ons advertentiebeleid kun je hier. 

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes