7042fi.jpg

Speelplezier tijdens de herfstvakantie dankzij onze boeken boordevol inspiratie

28/10/2020
Mamabaas
Door Mamabaas

Joepie, de herfstvakantie is begonnen! Of denk je eerder ‘Help, de herfstvakantie is begonnen’? Veel uitstapjes zitten er momenteel niet in, waardoor het niet altijd gemakkelijk is om de kids te entertainen. En de vakantie duurt nog een paar dagen langer, waardoor je extra veel inspiratie nodig hebt. Mama Baas to the rescue: met deze boeken krijgt verveling geen kans!

Speelplezier voor de allerkleinsten

In deze boekjes vind je 31 leuke opdrachten voor de allerkleinsten. Knutselen, koken of doen, je vindt altijd wel een leuke activiteit voor je kleine schat. Er zijn twee versies: een voor peuters van 1-2 jaar, en een voor peuters van 2-3 jaar. De boekjes bevatten uitscheurbare blaadjes boordevol inspiratie, en een leuk stickervel!

Meer info vind je hier.

mijn peuter speelt

Mijn peuter speelt

Je kleintje bezig houden is niet altijd even eenvoudig, maar dankzij dit boek heb je een heleboel ideeën bij de hand. Mijn peuter speelt bevat 60 leuke en creatieve spelletjes voor je peuter en kleuter. Sommige zijn heel eenvoudig, andere vragen iets meer voorbereiding, maar fun voor je peuter is verzekerd!

Raamverven, een voelbord, ‘versier het schaap’, een vormenbord of zelf maanzand maken … dit en nog veel meer vind je in Mijn peuter speelt! Het boek is opgedeeld in handige leeftijdscategorieën met spelletjes aangepast aan de leeftijd van je kleintje.

Meer info vind je hier.

anti-verveelboek

Het grote anti-verveelboek

Zijn je kids al wat groter? In dit boek vind je 250 verrassende spelletjes voor elk seizoen en elk moment. Je eigen hindernissenbaan, een crazy katapult, een griezelfeest of de leukste spelletjes met stoepkrijt: amusement verzekerd!

Meer info vind je hier.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes