7918fi.jpg

Indrukwekkend: vrouw toont buik tijdens en na zwangerschap drieling

2/02/2022
Mamabaas
Door Mamabaas

Dat het niet te onderschatten valt wat een lichaam allemaal kan, dat wisten we eigenlijk al. Maar soms valt onze mond toch even open als we zien tot welke fantastische dingen het lijf in staat is. De Deense Michella beviel onlangs van een drieling en deelde foto’s van haar buik voor en na de bevalling. En die plaatjes zijn op zijn minst indrukwekkend te noemen!

Michella had met haar man al een tweeling, twee dochtertjes, toen ze na een fertiliteitsbehandeling opnieuw zwanger werd. Tijdens de eerste echo kregen ze de schrik van hun leven: er was niet één hartje te zien, er waren er geen twee, maar er waren zomaar eventjes drie hartjes aan het kloppen. Er was een drieling op komst! De vreugde om zwanger te zijn ging gepaard met heel wat angsten.

drieling

Gelukkig verliep de zwangerschap goed en kwamen de drie jongetjes gezond op de wereld na een keizersnede op 35 weken. De dag daarvoor deelde de vrouw nog beelden van haar buik, en het enige wat we kunnen zeggen is … Wow!

drieling

De jongetjes wogen 2.278g, 2.626g en 2.775g en stellen het goed. Eén van hen werd enkele dagen ondersteund via CPAP, en de jongens kregen hun voeding in het begin via een sonde, maar twee weken na hun geboorte mochten ze al naar huis.

Tien dagen na de bevalling deelde Michella nog eens een foto van haar buik.

drieling

Indrukwekkend, het vrouwenlichaam!

 

Je kan de avonturen van de familie volgen op Instagram.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes