7815fi.jpg

Natalia verwelkomt tweede kindje

10/12/2021
Mamabaas
Door Mamabaas

Natalia en haar vriend Frederik Binst zijn de trotse ouders geworden van een zoontje. Hun dochtertje Bobbi-Loua kreeg er een broertje bij. En die kreeg alvast een speciale naam: Apollo.

Apollo werd geboren op 8 december 2021. Natalia deelde het heuglijke nieuws op 10 december op haar Instagram, waar ze in een filmpje vertederde beelden toonde van haar baby.

Natalia krijgt zoontje Apollo

Thuisbevalling

Be bold, but kind

Be wild, but gentle
Have greatness, yet use it right
That’s what we wish for u, little man
And your life will be filled with light

Please welcome our wonderful babyboy…
APOLLO…

(Wees brutaal, maar vriendelijk

Wees wild, maar zacht

Wees groots, maar gebruik het goed

Dat is wat we voor jou wensen, kleine man

En je leven zal gevuld zijn met licht

Welkom aan onze wonderlijke babyjongen

APOLLO…)

 

Daarnaast bedankt de zangers ook de vroedvrouwen en gynaecoloog die haar tijdens de zwangerschap en thuisbevalling begeleidden.

God van het licht

Met Apollo geven Natalia (41) en haar vriend Frederik (40) hun zoontje een niet alledaagse naam mee. Hij staat symbool voor de ‘Griekse god van het licht’. (Als je trouwens wil weten wat de naam van jouw kindje betekent, kan je dat makkelijk nagaan in onze namentool).

Apollo is het tweede kindje van Natalia en Frederik, die samen zijn sinds 2018. Op 21 maart 2020 verwelkomden ze hun eerste spruit, dochter Bobbi-Loua.

Natalia en vriend Frederik verwelkomen zoontje Apollo

Podcast met Natalia

Beluister onze zomerpodcast met Natalia, waarin ze eerlijk praat over het mama worden op latere leeftijd, de sporen van de zwangerschap op haar lijf, over het moeilijkste en allerfijnste van het mama-zijn. 

De balans tussen mama-zijn en artieste-zijn is het moeilijkste dat er is.

Superster Natalia verkocht al meer dan een miljoen concerttickets en ontelbare albums. Ze won diverse awards en is al jarenlang coach in The Voice van Vlaanderen. Maar ze is ook mama en vertelt hoe ze geniet van het moederschap en hoe ze dit combineert met haar drukke carrière.

De keuze om haar zwangerschap en haar avonturen met Bobbie-Loua te delen op haar kanalen maakte ze heel bewust. Het zorgt in elk geval voor een extra glimlach bij haar volgers.
 

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes