7480fi.jpg

Speelgoed als kraamcadeau: leuke ideetjes én win een supertof pakket!

1/06/2021
Mamabaas
Door Mamabaas

Een kraamcadeautje geven is altijd leuk, al is het soms ook even zoeken naar het ideale geschenkje. Als er een geboortelijst ligt wordt het meteen een pak gemakkelijker, maar soms ben je net iets te laat waardoor die lijst al afgesloten is. Bovendien legt niet iedereen een geboortelijst, en dan moet je zelf op zoek naar hét cadeautje. Speelgoed is dan altijd een goed idee. We zetten een paar suggesties op een rijtje!

knuffelhertje

2 in 1 Knuffelhertje (vanaf de geboorte)

Wat een schattig knuffeldoekje! Het hertje is multifunctioneel: het is een knuffeldoekje met schattig hertje, een bijtring én een fopspeenhouder. Door op het neusje te drukken krijg je lieve zinnetjes en rustgevende melodietjes en geluiden te horen, en het rustgevende lichtje knippert langzaam mee met de muziek en de geluiden. De verschillende materialen en texturen stimuleren de tastzin, en de bijtring verlicht de pijn wanneer er tandjes doorkomen. En heel handig: het elektronisch onderdeel is verwijderbaar, waardoor je het knuffeldoekje makkelijk kan wassen.

rammelaar

Dierenvriendjes Rammelaar Leeuw (vanaf 3 maanden)

Een rammelaar is een klassieker onder het babyspeelgoed, en terecht. Het handvat van deze zachte rammelaar is speciaal gemaakt voor kleine handjes, en de verschillende materialen en texturen stimuleren de tastzin. De zachte, kleurrijke stof moedigt kleintjes aan om met het leeuwtje te spelen. De rammelaar is licht van gewicht, ideaal voor kleine babyknuistjes, en is niet elektronisch, zodat er niet te veel prikkels worden gegeven.

Het schattige leeuwtje spreekt tot de verbeelding, en is trouwens hét perfecte cadeautje voor zomerkindjes die leeuwtjes zijn van horoscoop ;-).

stuurtje

Toeter & Draai Stuurtje (vanaf 6 maanden)

Met dit stuurtje is uren rijplezier gegarandeerd. De richtingsaanwijzers en de auto-toets prikkelen de fantasie van kleine speelvogels. Via de leeuw-toets krijg je bovendien grappige geluidjes, vrolijke zinnetjes, gezongen liedjes en melodietjes te horen. Ook hier stimuleren verschillende texturen de tastzin. Er is een klittenbandsluiting voorzien aan de achterkant, zodat je het makkelijk aan de kinderwagen kan bevestigen voor plezier onderweg.

rupsje

Draai & Wiebel Rupsje (vanaf 6 maanden)

Dit schattige rupsje bestaat uit verschillende beweegbare onderdelen, wat bijdraagt aan de ontwikkeling van de fijne motoriek. Bovendien zorgen de grappige houdingen van de rups op die manier voor heel wat pret. De kralen en de zachte voelsprieten stimuleren daarnaast de tastzin. En dan is er nog de knipperende hart-toets waarmee het rupsje grappige geluiden, vrolijke zinnetjes, gezongen liedjes en melodietjes laat horen. Zo cute!

babywalker

Baby Walker (vanaf 9 maanden)

Het kan al eens gebeuren dat je pas na een hele tijd op kraambezoek kan gaan (door de coronamaatregelen bijvoorbeeld, we zeggen zo maar iets) en dat kleintje dus ondertussen al niet meer zó klein is. Dan is de Baby Walker een ideaal cadeautje. Dit speelgoed helpt kleintjes om te leren stappen: het loopgedeelte ondersteunt het kindje bij de eerste stapjes. Daarnaast is er ook een interactief activiteitenpaneel, dat afneembaar is zodat er ook zittend mee gespeeld kan worden. De knipperende lichtjes en vrolijke melodietjes moedigen het kleintje aan om te leren stappen.

Grote broer en/of zus

Nog een bijkomende tip: vergeet ook de grote broer of zus van de baby niet, als die er is. Hij of zij zal ongetwijfeld stralen als hij/zij niet alleen de kleine baby mag voorstellen, maar ook zelf een pakje mag openmaken. Hier vind je zeker inspiratie voor een leuk pakje dat past bij de leeftijd van grote broer of zus!  

VTech

WIN een leuk pakket!

Leuk nieuws: we mogen ook een supertof pakket weggeven, bestaande uit het 2 in 1 Knuffelhertje, de Rammelaar Leeuw, het Toeter & Draai Stuurtje en het Draai & Wiebel Rupsje. 

Wil  je kansmaken op dit pakket? Vul dan snel onderstaand wedstrijdformulier in, en wie weet ben jij wel de gelukkige winnaar! 

Deze wedstrijd is ondertussen afgelopen.

 

 

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met VTech. Meer lezen over ons advertentiebeleid kun je hier.