4306fi.jpg

5 afspraken die ik met Sinterklaas wil maken (spoiler alert: ten voordele van mama en papa)

21/11/2023

De heilige man is in het land en dat zullen we hier thuis geweten hebben: al twee weken aan een stuk staan de schoentjes hier al klaar. Allemaal goed en wel, maar ik wil wel eens een deal maken met Sinterklaas ...

5 afspraken die ik wil maken met Sinterklaas

  1. De Sint zal geen ingewikkelde Lego-kastelen naar het brave kindje in kwestie brengen behalve als hij ze helemaal kant-en-klaar aanlevert. Vorig jaar heeft hij dat over het hoofd gezien en ik kon daar toch niet zo goed mee lachen.
  2. Sinterklaas zal ook veel chocolaatjes brengen voor mama en papa. Het liefst ook wel witte chocolade. En ook een cavaatje klaarzetten voor mama. En een pintje voor papa sowieso, al mag die misschien ook cava drinken. O ja, naast mandarijntjes natuurlijk. Ha ja, wij willen ook wel, kuch, gezond fruit eten hoor.
  3. Hij zal geen vuile glittertoestanden (knutselgerief, glitterkleren) in huis brengen… NOT. Hij zal niét in die val trappen!
  4. Hij zal ook zo vriendelijk zijn om aan de arme oortjes van mama en papa te denken. Daarom zal het speelgoed dat hij brengt geen tot zo weinig mogelijk lawaai maken. Hij is gewaarschuwd bij deze!
  5. Hij zal ook sowieso wel een cadeautje voor mama brengen. Voor papa mag ook hoor, maar euh, mama verdient er ook wel echt eentje. Ten eerste: mama is àltijd braaf. Ten tweede: mama verdient dat gewoon. Hoeft niet veel te zijn hoor Sinterklaas… Maar toch...

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes