5555fi.jpg

7 superkrachten die elke ouder zou moeten hebben

19/04/2023

Bye bye Mega Mindy, hier komt Mega Mommy! Oh wat zou het fantastisch zijn om geheime krachten te hebben die je als moeder kan inzetten. Laat maar komen, deze super powers:

 1. Telepathisch vermogen
  Wezens begrijpen die niet kunnen praten, iedereen zou dat wel willen. Als mijn kind een zoveelste woedebui heeft en daarbij kwaad wordt in een onbegrijpelijk brabbeltaaltje, zou ik zooo graag weten wat hij daar allemaal zit te verkondigen.
   
 2. Onvermoeibaar zijn
  Genoeg hebben aan twee of drie uur slaap per dag en zonder koffie de dag doorkomen, ik zou er direct voor tekenen!
   
 3. Eindeloos geduld
  Tja, soms zijn we allemaal aan het eind van ons Latijn en zouden we wel een extra portie geduld kunnen gebruiken. Bij de zoveelste driftbui, de tiende keer zeuren om een koekje of voor de twintigste keer een staartje maken.
   
 4. Supersnelle reflexen
  Net op tijd zijn om die beker op te vangen of de spaghettisaus die op de grond valt te neutraliseren voordat alles open spat op je pas gepoetste vloer, of je kind uit de lucht plukken terwijl hij van de zetel op de grond valt. Snelle reflexen zijn een must als ouder!
   
 5. Verdwijntruc
  Dingen doen verdwijnen is voor een moeder altijd superhandig: stof, nachtmerries, splinters, de strijk en de was, pijntjes allerhande… Ik kan wel al chocola doen verdwijnen als de beste, maar dat heeft me in het moederschap nog niet veel verder geholpen.
   
 6. Metamorfose
  Altijd goed gekleed en haren in de plooi, kleren dragen zonder kwijl- of melkvlekken erop en een broek dragen die niet in de categorie joggingbroek thuishoort. En dat alles in enkele seconden tijd, hoe handig zou dat zijn?
   
 7. Bilocatie
  Het vermogen hebben om op twee plaatsen tegelijk te kunnen zijn. Op de WC en tegelijk op de zetel om een boekje voor te lezen, of in de supermarkt en buiten bij de glijbaan. Je kan dan ook zonder moeite tegelijkertijd taxichauffeur, kok, dokter, clown en huishoudster zijn. Lijkt me heerlijk!

 

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
sweater marvellous metie

Sweater | Marvellous metie

€ 44.99

Meilleures ventes