5697fi.jpg

Gezocht: mama’s en papa’s die lijden aan de ‘kettingziekte’ (en win een pakket Multivitamines van Biover voor het hele gezin!)

17/01/2019
Mamabaas
Door Mamabaas

Ken je dat? De herfst is nog niet helemaal in het land, of daar zijn de eerste snottebellen en hoestbuien alweer, binnen de kortste keren gevolgd door een buikplaagje of andere vuile beestjes. En tot de lente blijven al die bacteriën hardnekkig bivakkeren in jullie huis. Gevolg: jullie steken elkaar voortdurend aan en komen zo in een vicieuze cirkel terecht, ook wel de ‘kettingziekte’ genoemd.

Kort gezegd, de ‘kettingziekte’ houdt in dat jullie de hele winter lang de kwaaltjes en ziektes aan elkaar rijgen, waarbij jullie die ziektes van elkaar overnemen (want sharing is caring, weet je wel…).

Klinkt dat herkenbaar? Dan zijn we op zoek naar jou! We zoeken mama’s of papa’s die last hebben van die ‘kettingziekte’ en daar graag over willen getuigen.

Iets voor jou? Stuur dan snel een mailtje naar lore@mamabaas.com met daarin kort jouw ervaringen en je contactgegevens (vergeet zeker je telefoonnummer niet te vermelden!).

Biover

De 10 beste inzendingen worden beloond met een pakket Multivitamines van Biover voor het hele gezin, om je natuurlijk goed te voelen! Het pakket omvat Multivitamines tabletten (voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar), Multivitamines bruis (voor volwassenen) en Multivatimines Junior kauwtabletten voor kinderen. 

Deze wedstrijd is ondertussen afgelopen.

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes