6801fi.jpg

Superleuk: onze nieuwe cadeauboekjes ‘Voor mijn liefste … meter / peter’

8/06/2020
Mamabaas
Door Mamabaas

Joepie: onze boekencollectie wordt alweer een beetje uitgebreider! In première kunnen we jullie onze nieuwste boekjes voorstellen: leuke cadeauboekjes om in te vullen en cadeau te geven aan de meter of peter. Een tof idee voor als jullie elkaar éindelijk terugzien na deze lockdown, om een verjaardag te vieren of gewoon zomaar!

voor mijn liefste meter

We mogen alweer de geboorte aankondigen van een paar nieuwe boekjes! Maak kennis met onze nieuwste boekjes: ‘Voor mijn liefste peter’ en ‘Voor mijn liefste meter’.

voor mijn liefste peter

Dat zijn unieke cadeauboekjes die heel leuk werden vormgegeven door Emma Thyssen. De kinderen kunnen de boekjes inkleuren, vragen beantwoorden en creatief aan de slag gaan voor hun meter of peter. Zo krijg je een uniek en waardevol cadeau. Plezier verzekerd als je het ingevulde boekje nu leest, én over tien jaar lees je het ongetwijfeld nostalgisch nog eens terug.

De boekjes bevatten originele vragen en grappige opdrachten. Van ‘deze tattoos heb ik voor jou ontworpen’ tot het bedenken van een speciale dans: dat kan niet anders dan pret opleveren!

Meer info over de boekjes vind je hier.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes