7121fi.jpg

Tip om te besparen: handige webshop voor jonge ouders

20/11/2023
Mamabaas
Door Mamabaas

Als we tijd en geld kunnen besparen dan zeggen we daar natuurlijk geen neen tegen, zeker niet in deze tijden. Daarom delen we graag deze life hack voor jonge ouders met jullie: de webshop van Babyboom zorgt voor één centrale plek waar je alle essentials vindt voor ouders en kinderen, en dat tegen de beste prijzen. 

Tijd en geld besparen

Wist je dat Babyboom een eigen webshop heeft, met alle benodigdheden voor jonge gezinnen? Je vindt er onder andere luiers, spenen, melkpoeder, borstcompressen en babymaaltijden. Maar ook aan de ouders werd gedacht met bijvoorbeeld niet-alcoholische gin en boeken. Doordat je alles op één centrale plek vindt, bespaar je heel wat tijd.

Babyboom bedacht bovendien een handig en uniek systeem: voor €4,17 per maand (€50 per jaar) word je ‘Babyboom+’-lid en geniet je van kortingen tot wel 55%. Je bestelling wordt 48u later geleverd, en bij elke bestelling word je ook nog eens verwend met extra verrassingen en cadeautjes. Je shopt je favoriete producten dus altijd aan de voordeligste prijs.

Een abonnement nemen om korting te krijgen?

Door ‘Babyboom+’-lid te worden, koop je een jaar lang producten aan zonder marge. Na drie tot vier maanden heeft een jaarabonnement zichzelf al terugbetaald, en daarna profiteer je dus nog acht à negen maanden van de allerlaagste prijzen. 

De webshop houdt bij hoeveel je al hebt uitgegeven én bespaard. Heb je tegen het einde van het jaar niet meer bespaard dan de kost van het lidmaatschap, dan betaalt Babyboom het verschil terug.

Black Friday korting

Het is momenteel hét moment om zo'n abonnement af te sluiten: van vrijdag 24 tot maandag 27 november krijg je 50% korting, een ongezien koopje waardoor je abonnement zichzelf nóg sneller terugbetaalt. 

Gamma

Babyboom stelde een gamma samen van essentiële producten voor ouders en baby’s tot drie jaar. Daarbij is er bijzondere aandacht aan bio en Belgisch. Er worden meer dan 45 merken vertegenwoordigd waaronder zowel gekende A-labels als lokale merken. Denk maar aan Sienna & Friends, Doomoo, Babee Nature, Medela, MAM, Philips Avent of Pampers. 

Babyboom

Babyboom wil al meer dan 35 jaar toekomstige en jonge ouders in België informeren. Dat gebeurt op basis van geschenkpakketten, educatieve gidsen, de Babyboom website én de Babyboom Beurs. Door corona werd die beurs in 2020 helaas geannuleerd, maar het bedrijf nam de uitdaging aan om met een creatief alternatief op de proppen te komen. Zo ontstond de nieuwe webshop die jonge ouders tijdswinst en financieel voordeel oplevert.

Meer informatie over de webshop vind je hier.

 

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Babyboom. Meer lezen over ons advertentiebeleid kun je hier. 

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes