mama en dochter

Hoe is het gesteld met jullie energiepeil + WIN een weerstandspakket voor het hele gezin t.w.v. €100

18/10/2023
Mamabaas
Door Mamabaas

De dagen worden korter, donkerder en kouder. Microben hebben jou en je gezin al sneller te pakken. Maar je werk, het huishouden, de zorg om de kinderen … worden er allemaal niet minder om. Dan kan je batterij al eens wat sneller leeglopen. Hoe staat het met jullie energiepeil?

   

energiepeil mama laag batterij leeg

Wat zegt de energiebarometer?

We moeten eerlijk zijn: hier is de tank niet meer volledig vol. Integendeel.

Hoe staat het met jouw energieniveau?

Extra hulp

Voel je dat je lichaam wat hulp kan gebruiken? Dat kan en mag. Met onze huidige manier van leven is het niet gek dat we meer verbruiken dan we opnemen. Magnesium bijvoorbeeld.

Als je lichaam daar een tekort van heeft, voel je je extra vermoeid en kan je stress minder goed verdragen. Gevolg: je lichaam verbruikt nog meer magnesium. Jezelf ondersteunen met een supplement, zoals Metarelax®, om een tekort aan te pakken, kan zeker helpen.

Wil je je energieniveau ondersteunen en jezelf extra beschermen nu verkoudheden, griep … weer volop circuleren? Een ImmuDefense-®kuur, omdat je écht geen tijd en zin hebt om ziek te zijn deze winter.

Heeft jouw immuunsysteem echt een stevige boost nodig, bijvoorbeeld nadat je ziek bent geweest? Dan kan je gaan voor ImmuDefense® Forte. Het ondersteunt je herstel en je immuniteit.

En je kind(eren)? Naast een gezonde, evenwichtige voeding kunnen wat extra vitaminen en mineralen ook wel ondersteuning bieden. De weerstand van jonge kinderen krijgt het vaak hard te verduren, dus zij kunnen zeker zo’n duwtje in de rug gebruiken.

Je kan de natuurlijke weerstand en het energiepeil mee helpen ondersteunen met zogenaamde micronutritie. Bij ImmuDefense® Junior zitten bijvoorbeeld alle essentiële vitamines en mineralen (vitamine D, vitamine C, selenium …) om de weerstand te ondersteunen én de natuurlijke energie in het lichaam te activeren in 1 kauwtabletje. Makkelijk!

WIN een weerstandspakket voor het hele gezin t.w.v. €100

weerstandspakket vitaminesupplementen

Wens je je weerstand te ondersteunen en vieze beestjes en vreemde indringers zoveel mogelijk buiten houden deze winter? Wij mogen 5 weerstandspakketten weggeven! Neem deel aan onze wedstrijd en geef je weerstand een duwtje in de rug.

Het te winnen pakket:

  • ImmuDefense® (30 capsules)
  • ImmuDefense® Junior (30 kauwtabletten
  • ImmuDefense® Forte (30 tabletten)
  • MetaRelax® (90 tabletten)

Vul vóór 2 november 2023 – 23u59 onderstaand wedstrijdformulier in en maak kans op een pakket met extra helpers voor de winterperiode.

 

* Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met onze partner Metagenics. Meer info over ons advertentiebeleid vind je hier.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes